YabbMusic.Ro

Anamaria Prodan da cartile pe fata.

Divortul anuntat de Laurentiu Reghecampf a rasunat in toata presa tabloida, iar la scurt timp dupa scandal Anamaria Prodan a vorbit despre un nou inceput.

Anamaria Prodan da cartile pe fata. Impresara a vorbit despre o viitoare relatie, dar si cum trebuie sa fie barbatul care va dori sa intre in viata ei. In cadrul unui interviu pentru prosport.ro, aceasta a facut o serie de declaratii despre o posibila relatie amoroasa.

Anamaria spune ca barbatul care va intra in viata sa si a familiei ei va trebui sa urce alaturi de ea pe culmile succesului, semn ca viitorul partener trebuie sa fie puternic, asemenea impresarei.

„Asta nu pot sa stiu. Dumnezeu iti da o soarta. Anamaria Prodan va trai la fel de demna, sincera, exuberanta. Voi fi la fel de unica. E greu sa stai langa Anamaria Prodan pentru ca am avut niste targeturi uluitori de inalte. Oamenii de langa mine au fost obligati sa urce alaturi de mine treptele succesului. Imi doresc foarte mult ca Laurentiu sa fi invatat in toti acesti ani ceva de la mine si sa inteleaga ca a avut alaturi de el un motor pe care l-a urcat pe culmile succesului.

Problema e sa stii sa-ti pastrezi drumul drept si sa-ti respecti familia si copiii. Cel mai important lucru e sa multumesti omului care te urca si sa poti sa ramai acolo unde te-a pus acea familie. Imi doresc sa-l vad sus acolo unde l-am lasat, vreau sa-l vad pe Laurentiu Reghecampf cum urca.”, a declarat Anamaria Prodan pentru Prosport.

loading...
Mariana Pfeiffer a fost parasita dupa 13 de ani casnicie de Laurentiu Reghecampf dupa ce Anamaria Prodan ramasese insarcinata cu sotul ei. Acum, povestea se repeta cu Anamaria in rolul de sotie parasita.

”L-am inteles si l-am ajutat pentru ca al doilea fiu al lui sa-i poata purta numele. Am acceptat ca totul se terminase si nu am incercat niciodata sa-l despart. De altfel, eu m-am recasatorit si mi-am gasit fericirea. Pe care o pastrez si azi. In ce-l priveste pe Laurentiu, reafirm ca e numai decizia lui si consider ca stie ce e mai bine pentru el”, a declarat Mariana Pfeiffer, pentru Cancan.

”Eu am o casnicie fericita si nu tin partea cuiva. Nici lui Laurentiu, nimanui. Daca el a hotarat ca restul vietii sa si-l petreaca alaturi de altcineva, este numai decizia lui si nu are nimeni dreptul de a-i cere sa si-o schimbe. Nici macar Luca, fiul meu si al lui Laurentiu, nu are dreptul sa-l judece pentru o asemenea hotarare. Luca trebuie sa-l respecte, fiindca este tatal lui, si sa-l accepte alaturi de persoana langa care Laurentiu este fericit”, sunt primele cuvinte ale Marianei.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments