YabbMusic.Ro

Miraj, fratele lui Tzanca Uraganu, primele declaratii dupa ce manelistul a fost snopit in bataie de fostii cumnati

Miraj Tzunami, fratele lui Tzanca Uraganu, a vorbit despre bataia incasata de fratele lui, in Germania!

Miraj Tzunami, fratele lui Tzanca Uraganu, a vorbit despre bataia incasata de celebrul manelist, in Germania. Tzanca a fost snopit in bataie de fostii cumnati, de fratii Lambadei, care au plecat din Anglia direct in Germania, pentru a-l gasi pe manelist. Cantaretul era impreuna cu Alina Marymar, iubita lui, in momentul in care mai multi indivizi au sarit la bataie.

Bruneta spune ca l-a recunoscut pe unul dintre agresori, dupa ce i-a dat jos fularul cu care era acoperit.

Miraj a povestit, la un post de televiziuni, ca indivizii respectivi l-au prins pe Tzanca, in timp ce proba o masina, si l-au batut cu niste telescoape.

loading...
Acesta a explicat faptul ca fratele lui a avut nevoie de ingrijiri medicale si astfel a ajuns la spital.

” A fost in Franta a cantat, apoi a plecat sa cante in Germania la un club.

S-a plimbat pe acolo si a probat o masina, isi facea un selfie, din cate stiu eu, si in momentul ala s-a trezit cu patru indivizi langa el. L-au lovit in zona capului, la ochi, cu niste telescoape. A fost in spital, i-au facut investigatii, nu este in coma, maine vine acasa, a plecat din spital pe picioarele lui, doar mie mi-a dat poze cu el, nu le pot da.
A zis ca este bine, dupa care i-am sunat pe mama si pe tata. Spunem sarut mana lui Dumnezeu ca nu a murit. Are bodyguarzi, dar nu erau cu el, unul plecase acasa, el era cu un lautar dar astia l-au urmarit, probabil a fost vandut de cineva si etc. Au atacat-o si pe Marymar, i-au dat si ei cativa pumni, dar ea se simte bine. Ei aveau ce aveau cu el, el era cazut jos, s-au pus peste ei. Nici nu vreau sa imi imaginez ca ma ia capul ”, a spus Miraj Tzunami, la Antena Stars.

Conform spuselor lui Miraj nu ar fi pentru prima data cand familia Lambadei ar avea ceva impotriva lui Tzanca Uraganu. Totusi, acesta spera ca se va face dreptate. ” Fratele Lambadei a fost cu niste indivizi, s-au vazut la fata. Fratele Lambadei nu stiu ce are cu el personal, are si el doua femei, ar trebui sa il inteleaga pe Tzanca. Fiecare dintre noi avem dreptul sa ne facem viata, asta nu inseamna ca nu ne iubim sotia, copilul si familia. Omul asta l-a mai lovit o data, i-a oprit masina, i-a luat banii Lambadei. Data trecuta, Tzanca a dat declaratii ca i-a luat ceasuri, masini, dar vad ca nu s-a luat nicio masura pana acum. Si vad ca astia se tot tin de capul lui frate-miu. Acum nu cred ca i-au luat ceva, l-au batut. Anul trecut i-au luat si nu s-a facut nicio sesizare. Ea (nr. Lambada) nu este de acord cu familia ei, sunt niste inculti, sunt niste oameni in afara societatii, sunt oameni cu probleme grave la cap, nu stiu sa faca decat razbunari. Fac si intre ei. Sunt foarte zapacit, emotionat, ca frate… aseara nici nu am dormit. Acum legea sa isi faca dreptate, noi nu vrem sa fim smardoi, noi suntem lautari, noi cantam, aducem bani la copiii nostri, eu platesc la stat, eu sunt un om drept, sa-si faca legea dreptate, cu Dumnezeu inainte”, a mai spus Miraj Tzunami.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments