YabbMusic.Ro

Nicolae Guta, declarat bolnav psihic

Nicolae Guta a fost declarat bolnav psihic in tinerete. Manelistul a afirmat ca doctorii isi faceau cruci cand il vedeau.

Guta a facut dezvaluiri inedite despre anii tineretii si despre viata pe care o avea in acea perioada.

Cantaretul a marturisit ca a fost declarat bolnav psihic cand era mai tanar. El a transmis ce l-a determinat sa faca multi copii si cum a scapat de armata. Cand a venit vremea sa se inroleze a scapat de acest lucru pentru ca medicii au zis ca este bolnav psihic.

Barbatul s-a prefacut ca este nebun pentru a scapa de armata. Acest lucru nu a fost de ajuns. Pentru ca nu isi dorea deloc sa se inroleze, celebrul manelist s-a apucat de facut copii si nu s-a mai oprit ani buni. Legea de atunci spunea ca un barbat nu poate merge la unitate daca are un copil mai mic de sapte ani.

„La 18 ani m-au recrutat. Nu eram pregatit de armata ca deja aveam 2 copii. M-au bagat intretinator de familie si n-am mai plecat in armata.

loading...
Doar ca legea era ca daca ai 27 de ani si copilul implineste 7 ani, te ia in armata. Da si fa alt copil… Dar eu nu ma incadram nicicum.
Mie mi-a venit ordin de incorporare cand deja incepusem sa fiu cunoscut. Eu aveam treizeci si ceva de ani si copilul trecuse de 7 ani.

Pai da si fa alt copil, eu deja aveam 3. Asa am inceput eu sa fac copii. N-a fost nici cu 4 copii indeajuns sa scap de armata. Trebuia sa treci de 45 de ani si copilul sa nu implineasca 7 ani”, a povestit Guta pentru Taraf TV.

Cand a mai venit un ordin de incorporare, lucrurile s-au complicat pentru Nicolae Guta. Si, pentru ca nu s-a prezentat la timp, a fost la un pas sa ajunga la inchisoare.

„Imi veneau ordine peste ordine, eu eram la cantat. Imi spunea Mariana: vezi ca te cauta astia de la politie sa te bage la batalionul disciplinar.

Ma suna Samir, fratele meu, Dumnezeu sa-l ierte: hai dracu acasa, ca te dau astia in urmarire si te iau de la cantare. Ma cauta politia militara acasa, ca m-am sustras de la armata. Ma duceau direct la puscaria militara. Ma cautau de un an de zile. Impuscam vreo 3 ani de puscarie d-aia”, a mai povestit Nicolae Guta.

Guta a scapat de belea, atunci cand un medic l-a ajutat sa iasa din bucluc. Acesta l-a declarat bolnav psihic.

„Vin acasa, drept iti spun: ma tund chel, mustata stramba, ma arunc in balega. Vacarii aia de ultima speta erau pistol cu apa pe langa mine. Porcii erau bibelou. L-am luat pe Samir si m-a dus cu un papuc. I-am zis ca sunt nebun, ca m-am imbolnavit.(…)

Mama, cand m-a vazut doctorita aia chel, cu o mustata mai sus si una mai jos, tot rupt pe mine, in cizme de cauciuc si miroseam. Cand m-a vazut si-a pus mainile in cap. ”Vai de mine, cum sa trimiti asemenea caz in armata, domnule?”

Si aia ce vrezi ca a facut, mi-a aratat niste desene urat-frumos, gras-slab… sa vada daca am discernamant. Una am lasat-o sa-mi arate si am luat masa aia si am aruncat-o in sus, a fugit aia pe sectie de manca pamantul.”, a afirmat manelistul.

Nicolae Guta: „Dupa aia s-a facut comisie de doctori – cum sa fie trimis nebunul asta sa faca armata? Era lumea la rand sa intre la seful sectiei de neurologi. Erau cel putin 25 de oameni care asteptau la rand. Cand mi-am luat avionul: ”bruuuum” si m-am bagat in ei si am dat pe jos cu ei. Am intrat pe usa si am inceput sa-i impusc: ”brrrrr”… Au sarit doctorii!

Chiar am innebunit de spaima aia! Nu ca aveam o stampila: 5 sau 6 doctori, toti au stampilat Daca as fi dat un sac de marci si nu luam atatea semnaturi cate am luat. Pe bune ca am innebunit! Au scris: ”cu bolnavul Guta nu se poate colabora in nici o situatie”! Si daca n-ai stiut, eu pe livret am dunga rosie, asa ca atentie!”, a mai spus Nicolae Guta.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments