YabbMusic.Ro

Anca Sigartau marturiseste cum a invins cancerul: „Eu stiam ca mor”

Cunoscuta actrita Anca Sigartau a povestit intr-o emisiune TV cum a invins cancerul si care a fost lucrul care a scapat-o de teribila boala. La acea vreme, vedeta avea doar doi copii, pe Sonia si Teodor, care erau destul de mici. Doctorii au ramas fara cuvinte cand Anca Sigartau a revenit la control si nu mai avea tumora.

Cu mai multi ani in urma, Anca Sigartau a fost diagnosticata cu cancer. Pe atunci, copiii actritei, Sonia si Teodor, aveau 4 si, respectiv, 2 ani. In vara anului trecut, Anca a spus cum crede ea ca s-a vindecat.

Anca Sigartau, in varsta de 54 de ani, a reusit sa se vindece de teribila maladie dupa ce a fost diagnosticata si chiar a crezut ca nu mai are scapare. Artista a dorit sa impartaseasca si cu ceilalti modul in care a reusit sa treaca peste acest moment de cumpana. De curand, actrita a marturisit faptul ca postul a ajutat-o sa scape de tumora pe care o avea.

„Adevarul e ca nici nu am stiut prima oara despre acest diagnostic. Prietena mea stia ca eu nu fac tratamentul, sotul ei era medic la Fundeni, si ea a zis ca trebuie sa il fac, ca nu e de glumit, pentru ca lucrurile sunt foarte grave. Asa am aflat eu, nu am aflat direct de la medic. Nu mi s-a spus direct. Dupa aceea, am ajuns in spital si am facut acel tratament. In momentul in care am cerut sa plec din spital, medicul mi-a spus ca nu ma lasa sa plec, pentru ca este o tumora care se dezvolta. A crescut opt centimetri in trei saptamani pe citostatice. Nu era normal”, a povestit Anca Sigartau, intr-o emisiune TV.

loading...
„Atunci a fost momentul in care am spus, cu toate astea, ca vreau sa ma duc acasa. Am stiut despre post ca incepe pe 15 noiembrie, Postul Craciunului. Stiam de la bunica mea ca asa incepe postul. Asa am stiut ca vreau sa ma duc sa tin post. Dar nu a fost o intelegere cu Dumnezeu, ca daca tin postul ma fac bine. Eu stiam ca mor, ca nu mai am de trait. L-am tinut sa ma pregatesc, mai mult. Stiam ca nu mai am foarte mult si am vrut sa ma pregatesc. Stiam ca sunt lucruri, ca raul ala pe care nu il vrei si il faci pana la urma”, a completat Anca Sigartau.

Astfel, cand a revenit la control, inainte de sarbatorile de iarna, a aflat cu uimire ca tumora ii disparuse din corp.

„Apoi, pe 20 decembrie, cand am fost la control, doctorul a spus: «Unde este tumora? Ce ai facut?». I-am zis: «Eu va spun ce am facut, dar nu o sa ma credeti. Am tinut post, atat». Inauntrul meu stiam ca, daca Dumnezeu vrea, orice e posibil. Cum sa nu crezi? Nu am avut nicio gandire pozitiva cand am tinut postul, stiam ca mor. Nu am facut niciun pact cu Dumnezeu si nici nu voi face”, a incheiat Anca Sigartau, care a invins cancerul in urma cu cativa ani.

sursa: bzi.ro

Comenteaza articolul

comments