YabbMusic.Ro

Detaliile dezvaluite de un roman care i-a vazut pe Elon Musk si Angelina Jolie la Bran.

Cel mai bogat om al planetei, Elon Musk, s-ar fi distrat sambata seara alaturi de prieteni cu acelasi standard si vedete de la Hollywood, inclusiv Angelina Jolie. Fondatorii Google si Pay Pal sunt si ei pe lista, iar unii dintre ei au scris deja pe retelele sociale despre vizita de Halloween in Transilvania.

Petrecerea misterioasa a inceput sambata seara la o stana turistica din Poiana Brasov. Restaurantul tematic se afla intr-o zona izolata, bine imprejmuita si ferita de privirile curiosilor. Invitatii au fost intampinati cu paine si sare, dar si cu tuica de prune.

O portiune din drumul care duce spre restaurant este luminata, sunt faclii in stanga si in dreapta, iar de acolo se aud batai de tobe, dar si zgomote misterioase ca intr-un film de groaza. Multe dintre masinile ajunse aici sunt intoarse din drum. Cei de la securitate le spun soferilor ca este un eveniment privat.

Chiar daca intregul eveniment a fost tinut in secret, mai multe persoane au postat pe internet imagini din interior in care apar invitatii imbracati in costume medievale, inspirate din serialul Game of Thrones, cu masti sau picturi pe fata.

Din scurtele lor relatari, pare o atmosfera desprinsa din filme, cu sunete si efecte speciale. Intreaga seara se desfatoara intr-o lumina intima si discreta.

In afara de Elon Musk, la petrecerea de sambata ar fi ajuns si alti miliardari, printre care Peter Thiel, fondatorul PayPal, Sergey Brin, intemeietorul Google, dar si actrita Angelina Jolie. Actrita Julia Sandstrom, care a fost si DJ la petrecere, a confirmat prin postarile de pe Instagram ca se afla in Romania.

A surprins imagini din elicopterul cu care a venit spre Brasov si a notat „Tinutul vampirilor. Incantata sa petrec in Transilvania acest Halloween”.

Un tweet postat de Elon Musk, sambata, la ora 20 si 38 de minute cu mesajul misterios „Painea proaspat coapta si produsele de patiserie sunt sunt unele dintre marile bucurii din viata”, a intarit si mai tare scenariul potrivit caruia fondatorul Tesla si SpaceX s-ar afla la noi in tara.

Lucrul a fost confirmat, pentru Stirile PROTV, si de un roman, dintr-unul dintre grupurile care s-au ocupat cu distractia invitatilor. Tine sa ramana anonim si spune ca s-a aflat in apropierea lui Elon Musk si a Angelinei Jolie.

Participant: „Avea un costum negru, foarte, foarte, foarte frumos imbracat. Era foarte zambitor. Li s-au servit ceaun, friptura de berbecut, bulz. Pe Angelina Jolie chiar am vazut-o personal. Purta o rochie transparenta, spre verzui, avea o blanita pe spate, alba”.

Oamenii din zona au observat toata noaptea un du-te-vino de masini, elicoptere, agenti de paza si multa, multa discretie.

Baiat: „Am aflat zvonuri ca ajunge. Primul lucru pe care l-am facut a fost sa verific zborul li si am vazut ca avionul lui personal este untrackable, adica nu poate fi urmarit de ieri. Si apoi am vazut tweet-ul acela cu paine calda, Sergiana direct, Poiana Brasov. Si am vazut multa lumina aici, seara nu e multa lumina aici”.

Si actrita si modelul australian Elle Macpherson este prezenta la petrecere. Si ea a postat pe Instagram imagini cu o plimbare prin Centrul Vechi al Brasovului.

Potrivit unor surse din randul organizatorilor, pentru intreaga petrecere s-au cheltuit 2 milioane de euro. Cu putin timp inainte de ora 23. Pentru invitati a fost aprins un spectaculos foc de tabara, apoi artisti care purtau costume de urs cu ciucuri rosii au dansat dupa un ritual stravechi.

A urmat un foc de artificii impresionant care a luminat intreaga vale. Spectacolul de lumini a durat cinci minute.

In tot acest timp, la cativa zeci de metri de restaurant, numeroase masini de lux s-au perindat pe acest drum. Fiecare sofer a fost insa interogat de agentii de la securitate ca in interior sa nu patrunde alte persoane decat strict cele invitate.

Invitatii au fost cazati la cele mai luxoase hoteluri si vile din Brasov si din zona Branului. Plata s-a facut in avans, iar cei care au facut rezervarile le-au comunicat gazdelor sa nu se ingrijoreze daca turistii nu apar.

La un hotel din centrul Brasovului au innoptat, printre altii, actorul american Adrian Grenier, cunoscut pentru rolul din serialul Entourage, impreuna cu sotia lui Jordan Roemmele si actrita Gillian Jacobs, din Walk of Shame.

In jurul pranzului, oaspetii au plecat la plimbare in oras. Adrian si Jordan s-au oprit la o cafea, pe promenada orasului, apoi au ajuns la un restaurant cu terasa, rezervat pentru invitatii lui Elon Musk. Tot aici au aparut Peter Thiel, fondatorul Paypal, si partenerul sau miliardarul Matt Danzeisen. Meniul a costat intre 75 si 100 de euro de persoana. Cel mai cautat preparat au fost pastele in roata de parmezan.

Laurentiu Iordache, administrator restaurant: „Am avut o pasta fara gluten, alio pepperoncini, la main course am avut un roast beef black angus Uruguay, un antricot, creveti de Argentina in sos de capere cu unt, legume la gratar. Pentru vegetarieni am avut o conopida coapta cu unt de cocos. In general au fost foarte multi vegetarieni, vegani, raw vegani”.

Dupa masa, fondatorul PayPal si partenerul sau au luat centrul Brasovului la pas, pe stradutele vechi.

Reporter: Spuneti-ne despre experienta dumneavoastra in Romania…V-a placut?

Peter Thiel, fondatorul PayPal: A fost grozav!

Reporter: Diseara mergeti iar la castel?

Peter Thiel: Sunt sigur ca ne vom intalni cu totii acolo.

Reporter: Angelina si Elon sunt cu voi?

Iar Peter Thiel nu a oferit un raspuns.

Intre timp, la un restarant din Bran se faceau pregatiri intense pentru cina. Organizatorii au ales localul aflat in topul Trip Advisor – este al treilea cel mai apreciat din lume la categoria „perfect picture restaurants”, datorita designului sau.

Sambata noapte, insa, angajatii montau aici draperii groase, pentru ca nimeni sa nu poata zari ce se petrece inauntru. De dimineata, un TIR din Suedia si mai multe masini cu numere de inmatriculare straine au descarcat la intrare ingrediente si vesela. De altfel, surse din randul organizatorilor spun ca echipele de bucatari si ospatari sunt din afara tarii.

Pentru duminica seara va avea lor petrecerea de la Castelul Bran. Sunt surse care confirma ca intreg castelul a fost rezervat pentru un grup de americani.

Reprezentantii castelului confirma si ei ca atat duminica, cat si in zilele urmatoare aici au loc evenimente private.

Alexandru Priscu, directorul Castelului Bran: „Listele de invitati sunt ale clientului si raman ale clientului. Nu ar fi prima data cand la evenimentele noastre au ajuns nume mari fara sa stim. Asadar Angelina Jolie, Elon Musk, incredibil, nu doar pentru Castelul Bran ci si pentru Romania. Imaginati-va ce s-ar intampla daca unul dintre acesti invitati ar arunca o simpla fotografie in social media”.

La petrecerea de la Bran a participat, printre alti romani, si Ovidiu Toma, fondatorul si CEO-ul CryptoDATA, o companie romaneasca ce a lansat in urma cu cateva luni aplicatia de comunicatii criptate.

Multi turisti s-au dus la Bran in speranta ca ii vor zari, macar pentru o clipa, pe Elon Musk si Angeline Jolie. Altii, aflati intamplator in zona, s-au trezit intr-o aglomeratie infernala. In jurul pranzului, coada de masini se intindea pe aproape 4 km.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments