YabbMusic.Ro

Alex Mica – “Save my Heart” (piesa noua)

Alex Mica, talentatul artist al casei de productie 1 ArtistMusic, lanseaza melodia „Save my heart” compusa de Alex Mica, Dony, The Kid si Laurentiu Duta (echipa 1AM), care reprezinta continuarea piesei „Breathe” dar si a intregii povesti de dragoste.


Melodia ramane sub amprenta melancolicului, accentuandu-se starea de disperare si de tristete cauzata de plecarea Dalindei. Iubita, Dalinda, ramane pentru indragostit o iubire neimpartasita, dar la care acesta inca mai spera sa se intoarca. ”Save my heart” este o piesa lansata in colaborare cu Mr Sax, bine cunoscutul saxofonist care a lucrat si cu Alexandra Stan la „Mr Saxobeat”, single ce a facut furori in intreaga lume si partenerul de scena al lui Alex. Mr. Sax da culoare si o vibratie aparte in cautarea si poate chiar regasirea Dalindei.

Initial, „Save my heart”, a fost special compusa pentru Eurovision, dar datorita faptului ca finala acestui an la Eurovision a coincis cu data la care artistul trebuie sa sustina doua concerte in Elvetia, Alex impreuna cu echipa lui au luat decizia sa nu participe la competitie.

Comenteaza articolul

comments