Alex Mica – “Save my Heart” (piesa noua)

Alex Mica, talentatul artist al casei de productie 1 ArtistMusic, lanseaza melodia „Save my heart” compusa de Alex Mica, Dony, The Kid si Laurentiu Duta (echipa 1AM), care reprezinta continuarea piesei „Breathe” dar si a intregii povesti de dragoste.


Melodia ramane sub amprenta melancolicului, accentuandu-se starea de disperare si de tristete cauzata de plecarea Dalindei. Iubita, Dalinda, ramane pentru indragostit o iubire neimpartasita, dar la care acesta inca mai spera sa se intoarca. ”Save my heart” este o piesa lansata in colaborare cu Mr Sax, bine cunoscutul saxofonist care a lucrat si cu Alexandra Stan la „Mr Saxobeat”, single ce a facut furori in intreaga lume si partenerul de scena al lui Alex. Mr. Sax da culoare si o vibratie aparte in cautarea si poate chiar regasirea Dalindei.

Initial, „Save my heart”, a fost special compusa pentru Eurovision, dar datorita faptului ca finala acestui an la Eurovision a coincis cu data la care artistul trebuie sa sustina doua concerte in Elvetia, Alex impreuna cu echipa lui au luat decizia sa nu participe la competitie.

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns