“HOT” : Toast (zece-zece) [SO2.EP3]

Heiiii lumee suntem la al 10-lea episod si propun un toast pentru toti cei care ne urmariti si ne sustineti de 10 saptamani!! „HOT” a aparut din nou sambata fiind un episod special!Sa trecem la treaba,vorba aceea,astazi vom urmarii doua videoclipuri de colectie de la DJ Reckless,David Tort si Giorgio Moroder.David Tort si Giorgio Moroder au scos vineri teaser-ul piesei „I Wanna Rock You”,in cele doua minute hot ramai cu gura cascata si la propriu si la figurat.

Trecem rapid la partea a doua a emisiunii mai precis la DJ Reckless cu videoclipul piesei „Alle Frauen” un material foarte electrizant si extrem de „HOT” pe care va lasam sa il urmariti cu atentie!

Odata cu aniversarea de 10 episoade am creat si pagina oficiala de Facebook a emisiunii unde putem dezbate fiecare moment,pagina este aici si va puteti abona cu un LIKE la ea.
Iata-ne la finalul editie de astazi si ca in oricare alt episod “HOT” avem un mic sfat pentru voi: “Distreazate in intervalul de timp zece-zece si simte vibe-ul!”.Noi ne revedem vinerea viitoare la un nou episod,stai aproape.

hot

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns