Trailere noi&hot pentru SinCity2 si Sex Tape

Trailere noi&hot pentru doua filme cel putin provocatoare: Sin city: A dame to kill for si Sex Tape. Jessica Alba sau Cameron Diaz- care e mai sexi?

Sin City: A Dame to Kill For

este continuarea lui Sin City (2005), regizat de Robert Rodriguez, alaturi de Frank Miller, autorul benzilor desenate iar actiunea are loc inaintea celei din primul film, ceea ce-l face practic un prequel. Dwight (Josh Brolin) vrea sa se razbune pe Ava Lord (Eva Green), femeia care l-a tradat, iar Nancy incearca sa treaca peste moartea lui Hartigan. Evident ca vom asista la tot felul de conficte mortale servite la pachet cu sex, droguri si ploaie de gloante.

Nume mari in distributie: Jessica Alba, Joseph Gordon-Levitt, Mickey Rourke, Ray Liotta, Juno Temple, Jaime King, Rosario Dawson dar si Lady Gaga, care se incapataneaza sa ne demonstreze ca are talent actoricesc chiar daca anul trecut s-a ales cu o nominalizare Razzie Awards pentru rolul din Machete kills.

Sex Tape

Este o comedie obraznica ce ne dezvaluie totul inca din titlu. Protagonistii sunt Jason Seagel si Cameron Diaz, care formeaza un cuplu, au doi copii, dar se confrunta cu o problema delicata: rutina a pus stapanire pe relatia lor, asa ca pentru a-si condimenta viata sexuala, se hotarasc sa se filmeze in timp ce fac sex. Si nu e vorba de o partida banala de sex ci de un maraton de 3 ore, in care copiaza fiecare pozitie din The Joy of sex. Toate bune si frumoase, doar ca d-abia a doua zi cei doi realizeaza ca filmarea lor e pe cale sa fie vazuta de o multime de oameni.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro