Premierele cinematografice ale saptamanii 6-12 iunie

Weekendul asta isi fac intrarea doua filme bune care vor atrage o multime de spectatori: unul dintre cele mai bune SFuri ale anului si o comedie extrem de promitatoare:
filme
EDGE OF TOMORROW

Este unul dintre cele mai bune filme SF pe care le-am vazut in ultimii ani. Povestea este interesanta, actiunea e la nivel inalt, actorii joaca bine. Filmul este inspirat dintr-o banda desenata japoneza, iar asta se simte in poveste, pentru ca subiectul este captivant, neprevizibil si are o multime de twisturi. Actiunea are loc in viitor cand Pamantul e atacat de o rasa extraterestra. Cu orase distruse si milioane de victime umane, armatele din toate tarile isi unesc eforturile intr-o ultima ofensiva. Locotenent-colonelul Bill Cage (Tom Cruise) nu a participat niciodata la lupte pe front, dar e trimis direct in bataia armelor. In doar cateva minute el e ucis, dar reuseste sa ia si viata unui extraterestru. Insa militarul se trezeste in dimineata aceleiasi zi pe care a trait-o deja si e iarasi trimis cu forta sa lupte si sa moara. Nu va dau spoilere ci va sfatuiesc sa mergeti sa-l vedeti. Chiar merita!

A million ways to die in the west

In comedia A million ways to die in the West, Seth MacFarlane este Albert, un crescator de oi extrem de las care, dupa ce nu are curaj sa ia parte la o incaierare cu pistoale, iubita il paraseste pentru un alt barbat. Insa atunci cand in oras isi face aparitia o misterioasa femeie senzuala, Albert isi recapata curajul si cei doi incep sa fie atrasi unul de celalalt. Dar idila lor e tulburata de sotul focoasei frumuseti, un tip certat cu legea, care vine sa caute razbunare. Filmul este scris si regizat de Seth MacFarlane, care s-a si distribuit in rol principal. Alaturi de el apar si Charlize Theron, Liam Neeson, Amanda Seyfried, Giovanni Ribisi, Sarah Silverman si Neil Patrick Harris.

sursa: urban.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro