Premierele cinematografice in saptamana 26 septembrie-2 octombrie.

Daca va trece prin gand sa mergeti la cinema in saptamana 26 septembrie-2 octombrie puteti vedea unul dintre cele trei premiere care pot fi vazute, incepand de azi!
filme
Dans la cour
Povestea acestei comedii are loc in curtea unei case din Paris. Ajungem sa-i cunoastem pe chiriasii cladirii prin intermediul noului portar, Antoine. Printre acestia se numara un hot de biciclete care este in acelasi timp si dealer de droguri, sau un chirias maniac cu ordinea si curatenia, genul obsesiv-compulsiv. La ultimul etaj locuieste Mathilde, proaspat pensionata, care acum incearca sa-si gaseasca linistea alaturi de sotul ei. Antoine insusi s-a retras din activitatea muzicala de curand, printr-un gest extrem: a abandonat scena chiar in mijlocul unui concert, fara sa scoata un singur cuvant. In peretii cladirii apare la un moment dat o fisura, despre care se crede ca va afecta integritatea intregii cladiri, iar aceasta fisura este folosita de regizor pe post de metafora: punctul slab, fisura care apare in viata oricui

Plansa
Alex, fost campion la scrima, retras din activitatea competitionala din cauza unui accident la genunchi, primeste sansa de a-si relua activitatea sportiva din postul de antrenor. Anda e nou venita in echipa lui de scrima si, prin prisma pasiunii comune pentru sport, cei doi dezvolta o relatie care trece dincolo de barierele profesionale. Martorul acestei povesti este Mircea, iubitul si colegul de club al Andei. Gelozia lui o va aduce pe Anda in fata unei alegeri intre cariera sportiva si relatia de iubire cu Mircea.

The Equalizer
In Equalizer, Denzel Washington il interpreteaza pe McCall, un barbat care crede ca a scapat de negura trecutului si ca va putea duce de-acum o viata linistita. Dar cand McCall o intalneste pe Teri (Chloe Grace Moretz), o tanara aflata sub controlul unor violenti gangsteri rusi, el nu poate sta deoparte, ci simte nevoia sa o ajute, scapand-o din ghearele lor. Inarmat cu calitati paranormale, care-i permit sa-i pedepseasca pe cei care-i brutalizeaza pe neajutorati, McCall iese din detasarea auto-impusa, simtind ca ii reinvie dorinta de dreptate. Daca cineva are o problema, o soarta potrivnica, sau daca nu are la cine apela, in scena intra… McCall. El este Equalizer.

sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro