Premierele cinematografice in saptamana 5-11 septembrie.

Pentru saptamana 5-11 septembrie avem 4 premiere cinematografice,daca va bate gandul sa mergeti puteti alege:
filme
Sinopsis Kyra Kyralina
O adaptare a romanului scris de Panait Istrati, Kyra Kyralina, spune povestea unei frumoase si misterioase femei care, alaturi de mama ei, ajunge sa isi vanda farmecele barbatilor. Ecranizarea, care are o aura orientala, aduce pe marile ecrane atmosfera magica intalnita in 1001 nopti.

The Captive
CAPTIV un thriller psihologic despre rapirea unui copil, trairile si actiunile complexe ale celor implicati care fac legatura intre victima , familie, rapitori si anchetatori. Frumusetea artei, a filmului si a interpretarii deriva din povestile care patrund in mintile si in inimile oamenilor, determinandu-i sa puna la punct misterul celor intamplate. CAPTIV – un thriller psihologic plin de suspans. Din 5 septembrie, in cinematografe. Film distribuit de Odeon.

The Giver
Actiunea are loc intr-o societate distopica si terna a viitorului, in care oamenii au fost lasati fara nici un fel de amintiri, astfel incat acestia nu mai manifesta nici un fel de sentiment sau emotie, fiind asemenea unor roboti ale caror indatoriri/meserii sunt prestabilite. Cand un baiat de 12 ani este desemnat drept Receptor al Amintirilor (The Giver), descopera ca lucrurile nu sunt atat de frumoase si de perfecte precum isi imagina.

Wakolda
O drama argentiniana de Lucia Puenzo, despre renumitul doctor nazist Josef Mengele, cel care a condus experimente naucitoare pe evreii din lagarul de la Auschwitz. Propunerea Argentinei la Oscar pentru anul 2014, filmul il urmareste pe Mengele (Alex Brendemuhl) in anii 60, fugar in Patagonia, cand i se redeschide apetitul pentru experimente.

sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro