Premierele cinematografice in saptamana 24-31 octombrie.

Saptamana asta avem 5 premiere in cinematografe,daca te plictisesti sti exact unde sa mergi!
filme
AUTOMATA
Actiunea filmului este plasata la 50 de ani in viitor si il are in centru pe Jacq Vaucan (Banderas), un agent de asigurari al companiei specializate in robotica ROC, ce investigheaza cazuri de roboti capabili de manipulare. Ceea ce descopera la un moment dat poate avea consecinte profunde asupra viitorului omenirii – realitatea de care se loveste este mai complexa decat creatia oricarui tip de robot sau masinarie.

Cuscrii
Familia Vranceanu din Pipera si familia Ungureanu din Pitesti se intalnesc pentru a pune la cale nunta copiilor. Trei tabere, trei viziuni diferite asupra marii petreceri. Nunta cu fast, nunta traditionala sau nunta “tinereasca”? Nimeni nu cedeaza. Mai mult, cele doua familii descopera ca au un trecut comun. E nevoie de o minune ca aceasta nunta sa mai aiba loc.

English Vinglish
Bani, celebritate si cunoasterea limbii engleze. Acesti trei factori au un rol foarte important pentru imaginea fiecarui om in societate. English Vinglish este povestea unei femei care nu stie limba engleza si pe care familia si societatea o fac sa se simta nesigura. Filmul prezinta transformarea emotionanta a lui Shashi. Circumstantele o fac pe aceasta sa depaseasca nesiguranta, sa invete limba si sa dea lumii o lectie despre cum poti deveni un om sigur pe tine si o femeie increzatoare.

Fury
Povestea ne poarta in aprilie 1945, la sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, iar in centrul atentiei este Wardaddy (Brad Pitt), un sergent american cu mare experienta in lupta. Impreuna cu echipajul sau de cinci oameni, Wardaddy conduce un tank Sherman supranumit Fury si patrunde in spatele liniilor inamice pentru o misiune cvasi-sinucigasa care ar trebui sa dea ultima lovitura fortelor armate ale Germaniei naziste.

Serena
In timpul Marii Depresii, George Pemberton (Bradley Cooper) se instaleaza impreuna cu sotia sa, Serena (Jennifer Lawrence), in Carolina de Nord pentru a dezvolta o fabrica de prelucrarea a lemnului pentru constructii. Desi straina in aceasta regiune deloc primitoare, Serena se impune rapid ca egala a barbatilor care conduc acel imperiu forestier. Descopera, insa, ca sotul ei are un copil pe care l-a conceput cu cativa ani in urma in acea regiune cu o femeie simpla, Rachel (Ana Ularu), si devine vulnerabila si sensibila, dar, cand afla ca ea nu va putea avea niciodata copii, fericirea mariajului lor se destrama definitiv. Din acel moment, singura sa dorinta este aceea de a se razbuna pe fiul nelegitim al lui George.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro