Premierele cinematografice in saptamana 31 octombrie-6 noiembrie

Saptamana aceasta avem 7 premiere cinematografice,suntem rasfatati cu filme ce cuprind genurile horror, actiune, comedie, drama, romantism sau animatie.
filme
Un lucru este sigur,saptamana asta nu aveti cum sa va plictisiti,mergeti la film ca aveti de unde alege!

Alphabet
Traim intr-o vreme a schimbarilor rapide, a crizelor si-a dezorientarii. Sistemul financiar, energia, clima se schimba. Toate problemele din aceste domenii au un lucru in comun: au fost create de oameni. Multe au fost create de absolventi ai celor mai bune universitati din intreaga lume. Este aceasta nebunie un efect al educatiei? Documentarul analizeaza sistemul educational modern si lanseaza ipoteza ca el reprezinta un obstacol in calea dezvoltarii imaginatiei, a creativitatii si a gandirii libere a copiilor.

Horns
Ignatius Martin Perrish, fiul de 26 de ani al unui muzician faimos, are parte de o viata indestulata si plina de privilegii si vrea sa se insoare cu Merrin Williams, iubita lui din copilarie. Merrin este violata si ucisa cu brutalitate, iar Ignatius devine principalul suspect al politistilor insarcinati cu rezolvarea cazului, ceea ce il umple de revolta si furie neputincioasa pe tanarul care a suferit o pierdere ireparabila. La un an de la moartea lui Merrin, Ignatius se trezeste dupa o noapte de betie cu doua protuberante dureroase pe cap si darul de a-i face pe cei din jur sa-si marturiseasca cele mai ascunse secrete.

John Wick
Atunci cand fostul killer este obligat de un mafiot rus sa reintre in joc, el isi vaneaza adversarii, nemilos si tenace, ca in vremea cand aceste trasaturi il transformasera intr-o legenda a lumii interlope. John Wick este o poveste de razbunare si pocainta care are loc intr-un New York stralucitor, dar imaginar, avandu-l in rolul principal pe Keanu Reeves, laureat al World Stunt Award (premiul international pentru cel mai bun cascador)

Love by Design
Pelicula o are in rol central pe Giulia Nahmany, o vedeta autohtona (cantareata, femeie de afaceri, acum si actrita debutanta), ce o va interpreta pe Danielle Luca, o romanca plecata la New York, unde devine redactor de moda pentru o revista din Manhattan. Cand sefa sa, Vivien Thompson (Seymour) isi insuseste creatia lui Danielle, aceasta isi pierde job-ul si iubitul. Cu reputatia distrusa, se intoarce acasa, in Romania, unde reia contactul cu familia, dar si cu pasiunea sa din adolescenta, designul de moda.

Maps to the Stars
Maps to the Stars este o poveste de Hollywood deturnata, in care doi fosti copii-actori de succes, ajunsi la maturitate, au probleme cu drogurile si cu piromania, iar o femeie stea de cinema este bantuita de fantoma mamei ei decedate.

The Boxtrolls
Sunt trolii din cutie niste monstri infioratori care traiesc sub strazile din orasul Cheesebridge si ies afara doar pentru a fura exact ce iubesc locuitorii acestuia mai mult, copiii si branzeturile? Eggs, un baiat orfan, nu e deloc de aceeasi parere si trebuie sa ia masuri cand un malefic responsabil cu deratizarea e gata de orice ca sa ii starpeasca pe troli. Eggs se aventureaza in lumea lor de sub pamant si ajunge sa faca echipa cu o fata dornica de aventura, care il va ajuta sa-si salveze nu doar prietenii, ci si intreg orasul Cheesebridge.

Two Night Stand
Pentru Megan si Alec, doi tineri newyorkezi de douazeci si ceva de ani, ceea ce ar fi trebuit sa ramana o aventura de o noapte, fara implicatii emotionale, se transforma in dezastrul de a doua zi dimineata. Cand intreg orasul este paralizat de un viscol puternic, cei doi, ramasi captivi in apartamentul inghesuit, brooklinez al lui Alec, sunt pusi in situatia, oarecum fortata, de a se cunoaste dincolo de conventiile unei simple aventuri. Marcand debutul regizoral al lui Max Nicols, “O aventura de doua nopti” este o comedie erotico-romantica despre (re)gasirea iubirii in era digitala.

sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro