Premierele cinematografice in saptamana 15-20 noiembrie

Saptamana asta sunt pregatite 5 premiere in cinematografe, numai bune de vizionat.Haideti sa vedem care sunt acestea:
filme
Eliza Graves
Cand Edward soseste la azilul Stonehearst pentru a se angaja ca doctor-asistent, tanarul medic este intampinat cu caldura de catre doctorul Lamb, administratorul aziului, si de echipa sa, care este compusa, printre altii, din Finn si o fascinanta femeie, cu numele de Eliza Graves. Edward este intrigat de metodele moderne ale lui Lamb pana in momentul cand o serie de evenimente neobisnuite il vor conduce la o descoperire macabra, care va ridica valul de pe utopia lui Lamb, relevand faptul ca nimeni nu este cine sau ce pare a fi

Magic in the Moonlight
Magicianul chinez Wei Ling Soo se bucura de o mare popularitate pe scenele lumii, dar putini stiu ca el este doar un personaj interpretat de arogantul Stanley Crowford (Colin Firth), un britanic scortos cu o parere excelenta despre sine. Cu un dinte impotriva escrocilor din lumea spiritismului, Stanley accepta o „misiune” pe Coasta de Azur, unde ajunge la resedinta familiei Catledge pentru a o deconspira pe clarvazatoarea Sophie (Emma Stone). Doar ca magia sudului Frantei, frumusetea lui Sophie si banuiala ca poate tanara nu este o impostoare il vor face pe Stanley sa-si schimbe punctul de vedere asupra situatiei.

Northmen: A Viking Saga
Un grup de razboinici vikingi este parasit pe un teritoriu inamic dupa ce nava li se scufunda din cauza unei teribile furtuni. Eroii au o singura sansa, retragerea intr-o asezare a semenilor lor, Danelag, doar ca drumul spre aceasta trece printr-o regiune necunoscuta. Calatoria lor se va transforma intr-o cursa pe viata si pe moarte, caci un dusman de moarte isi va trimite cei mai viteji soldati pentru a scapa o data pentru totdeauna de amenintarea vikinga. Siguri ca o confruntare fata in fata nu are sorti de izbanda, vikingii trebuie sa-si regandeasca strategia pentru a scapa de pericol.

Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu?
Claude si Marie Verneuil, apartinand marii burghezii catolice de provincie, sunt niste parinti mai degraba de „moda veche”. S-au straduit intotdeauna sa fie deschisi, dar „pilulele” s-au dovedit greu de inghitit atunci cand prima dintre fiicele lor s-a casatorit cu un musulman, a doua cu un evreu si cea de-a treia cu un chinez. Sperantele lor de o vedea, in sfarsit, pe una dintre fiice casatorindu-se la biserica s-au canalizat, asadar, pe mezina, care, aleluia, tocmai a intalnit un bun catolic.

The Good Lie
Ramasi orfani dupa cruntul razboi civil din Sudan, care a inceput in 1983, copiii, cunoscuti sub numele de “The Lost Boys”/ „ratacitii”, au mers pe jos 1500 de kilometri pentru a ajunge intr-un loc sigur. Abia dupa 15 ani, 3600 de „rataciti”, baieti si fete laolalta, au putut fi adusi printr-un efort umanitar, in America. In filmul “O minciuna necesara,” Philippe Falardeau da viata povestii despre supravietuirea si victoria acestor refugiati.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro