Premierele cinematografice in saptamana 7-13 noiembrie

Saptamana aceasta avem cel mai asteptat film al anului si alte doua premiere de neratat.Haideti sa vedem despre ce este vorba!
filme
Interstellar
Protagonisti sunt Anne Hathaway si Matthew McConaughey, membri ai unei echipe de exploratori porniti intr-o cutezatoare aventura odata cu descoperirea unui tunel al timpului, ce ar putea fi raspunsul la intrebarile omenirii legate de deplasarea in spatiu si cucerirea imenselor distante ale unei calatorii interstelare.

Stations of the Cross
Maria are 14 ani, iar familia ei face parte dintr-o comunitate catolica fundamentalista. Fata isi duce viata zilnica in lumea moderna, dar inima ei Ii apartine lui Iisus. Vrea sa-L urmeze, sa devina o sfanta si sa mearga in Rai – exact ca toti acei copii fara de pacat de care i s-au spus atatea. Va reusi Christian, un baiat intalnit la scoala, sa-i schimbe planurile?

The Stag
Fionnan este un metrosexual convins si nu vrea o petrecere a burlacilor. Ruth, viitoarea lui sotie, il convinge pe cavalerul de onoare sa organizeze una si acesta accepta, ingrijorat doar ca ar trebui sa-l tina departe de eveniment pe salbaticul frate al lui Ruth, poreclit Masinaria. Dar nu prea te pui cu Masinaria si, dupa ce le prinde urma, ii arunca intr-o multime de aventuri in Irlanda rurala, unde eroii se vor pierde, se vor trezi tinta gloantelor si-a pietrelor si-si vor rataci hainele.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro