Premiere cinematografice in saptamana 6-12 februarie

Saptamana asta sunt pregatite pentru voi productii de Oscar, Blockbustere si o animatie perfecta pentru o Duminica in familie.
filme
Acestea sunt premiere cinematografice din saptamana asta:

Boyhood
In filmul sau revolutionar, Linklater se concentreaza asupra lui Mason, de la primele zile din scoala primara in Austin pana la plecarea la colegiu. Mason are destule pe cap din cauza surorii sale enervante si a celor doi parinti divortati. Tatal sau poate ca se va maturiza intr-un tarziu, in timp ce mama lui are tendinta de a se indragosti de barbati nepotriviti. In mijlocul lor, comentariile lui Mason devin mai inteligente pe an ce trece… Drama a fost filmata de-a lungul a 12 ani, cu aceiasi actori, regizorul urmarindu-le evolutia fizica si emotionala.

Jupiter Ascending
La nasterea lui Jupiter Jones, semnele au aratat ca destinul ei va fi unul maret. Acum adulta, Jupiter viseaza la stele, dar este adusa la realitate de slujba ei de femeie de serviciu. Numai cand Caine, un fost soldat modificat genetic, ajunge pe Pamant pentru a o gasi, Jupiter incepe sa intrevada destinul ce i s-a harazit: semnatura ei genetica o face urmatoarea pe lista unei extraordinare mosteniri in stare sa readuca echilibrul in cosmos.

Le meraviglie
“Le meraviglie” este povestea unei familii multietnice de apicultori din zilele noastre, care incearca sa supravietuiasca in conditii de criza. Gelsomina, cea mai mare dintre cele patru surori, este mostenitoarea desemnata a unui “regat” ciudat, construit de tatal lor pentru a le proteja de “sfarsitul lumii”. O vara extraordinara, in timpul careia regulile stricte, care pana acum au tinut familia unita, tind sa fie incalcate: in parte din cauza sosirii lui Martin, un tanar infractor pe care il gazduiesc in cadrul unui program de reabilitare pentru tineri, dar si de participarea comunitatii locale la filmarile unui concurs cu premii mari, “Il paese delle Meraviglie” (“Tara Minunilor”), prezentat de misterioasa Milly Catena (Monica Bellucci).

The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water
Piratul Burger Beard cauta cu disperare ultima pagina dintr-o carte magica: orice plan malefic scris in ea se transforma in realitate. Faptele piratului pun in pericol intreg orasul Bikini Bottom, iar SpongeBob si prietenii sai incep o calatorie plina de peripetii pentru a impiedica dezastrul. Nu va trece mult pana cand eroii vor fi nevoiti sa-i infrunte pe Burger Beard si echipajul sau de pirati periculosi

Whiplash
Filmul spune povestea unui student aflat la inceputul unei anevoioase experiente: transformarea in basistul central al celei mai bune orchestre de jazz din tara. Este pregatit sa faca orice pentru asta, insa ciudatul si excentricul sau profesor il innebuneste cu metodele sale extreme de predare. Incepe astfel sa isi piarda increderea in talentul sau si in sine insusi.


sursa: cinemagia.com

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro