Ce vedem la inceput de an la cinema.

Iata o impartire tematica a productiilor care ne asteapta pe marile ecrane zilele acestea
filme
CREED
Pentru nostalgicii seriei „Rocky”, iata ca Sylvester Stallone se intoarce in filmul Creed, considerat de fani ca fiind o contributie semnificativa la franciza. Filmul isi propune sa valorifice nostalgia publicului fata de episoadele mai vechi din serie si sa sublinieze teza ca, la paguba sau la castig, munca cinstita si corectitudinea sunt mai presus de orice.

loading...
„Isi poarta singuratatea ca pe o medalie de onoare si spune mai multe cu privirea decat in cuvinte”, a scris USA Today despre interpretarea lui Sylvester Stallone. Criticii de film il vad in carti si pentru Oscar. Despre argumentul specialistilor si marele atuu al filmului, puteti citi in articolul Iata atuurile-cheie ale celor 12 filme din 2015 cu sanse reale la Oscar.

SISTERS
Tina Fey si Amy Poehler se reunesc pentru comedia SURORI BUNE SI NEBUNE, noul film al lui Jason Moore, regizorul comediei Pitch Perfect, despre doua surori nu foarte apropiate care sunt chemate de urgenta la casa parinteasca pentru… a-si goli dormitoarele copilariei, caci parintii lor s-au decis ca e timpul sa vanda casa.

Disperate sa reaprinda flacara zilelor lor glorioase de cand erau liceence, surorile pun la cale o petrecere care sa-i faca pe fostii lor colegi de liceu sa nu le uite niciodata. Ceea ce incepe ca un cocktail civilizat, ca intre adulti, se transforma incet-incet in cel mai salbatic party pe care cele doua surori si invitatii lor, l-au vazut vreodata, dar si intr-o experienta eliberatoare si care le deschide tuturor drumul catre maturizarea adevarata.

POINT BREAK
Noul Point Break este un film care, dincolo de subiect si de orice semnificatie, este un veritabil cadou adus tuturor iubitorilor de adrenalina. Peisaje de vis, actiune care iti taie respiratia, spectaculosul fiind potentat de tehnologia 3D. Surferii s-au echipat acum, fata de filmul din 1990 si cu parapante, costume de skydiving si placi de snowboard si – de data asta – au ceva atat din idolii fanilor sporturilor extreme, din eroii de actiune dar si din eroii negativi care organizeaza meciuri ilegale de box prin subsoluri. Point Break iti taie respiratia.

CRAIASA ZAPEZII 2
Dupa ce au reusit sa opreasca planurile malefice ale Craiesei Zapezii, trolii au inceput sa se bucure de libertate fara limite. De cand a fost aliatul principal in marea victorie, trolul Orm a devenit eroul tuturor. Totusi, statutul de ajutor nu il multumeste, de aceea entuziastul personaj incepe sa imprastie povesti de-a dreptul ridicole, conform carora el este adevaratul erou. De unul singur a invins-o pe Craiasa si acum urmeaza sa ia in casatorie o frumoasa printesa si sa mosteneasca o avere uriasa!

Dupa succesul inregistrat in cinematografele din Romania de prima parte a animatiei, din 1 ianuarie 2016 vine pe marile ecrane si mult asteptata continuare, ,,Craiasa Zapezii 2”.

MUSTANG
Aflat pe lista scurta a nominalizatilor la Oscar 2016, categoria „Film strain”, intra de vineri in cinematografele noastre, cu o poveste care da de gandit. Intr-un sat din nordul Turciei, Lale si cele patru surori ale sale se intorc de la scoala, jucandu-se cu un grup de baieti. Jocurile lor, considerate necuviincioase de familie, provoaca un scandal cu consecinte neprevazute. Progresiv, parintii lor transforma casa intr-o inchisoare…

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro