Premiere cinematografice in saptamana 15 – 21 ianuarie

Iata ce poti vedea weekend-ul acesta pe marile ecrane. Poti afla mai jos recomandarile noastre.
filme

THE HATEFUL EIGHT
Unul dintre cele mai asteptate filme ale inceputului de an, The Hateful Eight iti poate arata de vineri daca membrii votanti ai Academiei l-au nedreptatit sau nu pe Quentin Tarantino refuzand sa-l ia in considerare la cele trei categorii care il vizeaza direct (Cel mai bun film, Cel mai bun regizor si Cel mai bun scenariu).

loading...
Povestea este cunoscuta deja de toata lumea: opt „odiosi” se intalnesc intr-un popas de pe traseul diligentelor din inzapezitul stat Wyoming, la cativa ani dupa Razboiul Civil. Interese diferite si secrete intunecate vor determina cele opt personaje sa ajunga la, ei bine, macel, in stilul obisnuit al lui Tarantino.

RIDE ALONG 2
Spunem de la inceput ca filmul cu Ice Cube si Kevin Hart este EXACT ca prima parte, doar ca sufera si din cauza faptului ca tot ce se intampla pe ecran pare foarte familiar. Kevin Hart revine in rolul lui Ben Barber, acum politist cu acte in regula care, dupa ce face sa se aleaga praful de o misiune sub acoperire a viitorului cumnat, detectivul James Payton (Ice Cube), ajunge impreuna cu acesta la Miami, unde ar trebui sa deconspire unul dintre cei mai mari traficanti din Statele Unite. Se pare ca Payton, care se da mare si tare, are nevoie de mai mult de doua filme ca sa priceapa ca Barber, in ciuda logoreei sale, ar putea avea intuitii excelente.

NORDM OF THE NORTH
Rob Schneider mai scoate din cand in capul din conul de umbra in care s-a ascuns, iar de aceasta data scoate doar limba: el este vocea lui Norm, un urs polar dispretuit pentru ca nu poate vana, dar a carui personalitate il recomanda pentru o misiune ce i-ar putea salva semenii condamnati de schimbarile climatice: cand oamenii incep sa vina in numar tot mai mare sa locuiasca la Pol, ursul alb pleaca la New York pentru a descoperi misterul din spatele acestei bizare migratii. Etichetata drept „hard to bear” (greu de suportat) de criticii americani, animatia destinata copiilor a avut parte exclusiv de cronici negative pe site-ul Rottentomatoes, din cele 16 publicate pana in acest moment.

LA ISLA MINIMA
Unul dintre cele mai premiate si laudate filme spaniole recente, Mlastina ne arata o investigatie a doi politisti din anii ’80. Uciderea brutala a unor adolescente ii va arunca pe cei doi politisti cu metode si mentalitati extrem de diferite intr-o cursa contracronometru pentru a-l prinde pe ucigas. Mlastina a castigat Premiul publicului la ultima editie a Oscarurilor Europene si zece premii Goya, inclusiv Cel mai bun film, la cea mai recenta editie a premiilor Goya.

Ce film vei vedea weekend-ul acesta la cinema?


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro