Premiere cinematografice in saptamana 11 – 17 martie

Patru filme ne asteapta saptamana aceasta pe marile ecrane, inclusiv laureatul cu Oscarul pentru Cel mai bun film strain.
filme

TRIPLE 9
Un film de actiune cu o distributie impresionanta (Casey Affleck, Woody Harrelson, Chiwetel Ejiofor, Anthony Mackie, Aaron Paul, Teresa Palmer, Gal Gadot si o Kate Winslet cu un look asemanator cu cel al lui Catherine Deneuve) si o abordare inventiva a genului.

loading...
In centrul atentiei sunt mai multi spargatori de banci care, in pragul unei lovituri de proportii, isi dau seama ca o pot scoate la capat numai cu ajutorul unui „triplu 9” (codul politiei pentru un politist impuscat), eveniment ce ar distrage atentia fortelor de ordine. Faptul ca spargatorii sunt politisti corupti si fosti militari nu va ajuta deloc la alegerea celui sacrificat. Kate Winslet isi incearca din nou puterile cu un rol negativ si ai putea fi curios sa vezi daca actrita ofera mai mult decat in seria Divergent.

THE DIVERGENT: ALLEGIANT
Sora mai mica si mai putin populara a seriei Hunger Games, Divergent ne-a prezentat-o in partea anterioara pe Naomi Watts, iar premiera din 11 martie pluseaza cu Jeff Daniels, intr-un rol ce va fi pastrat si pentru Ascendant, ultima parte a seriei pregatita pentru iunie 2017. Sequelul mareste harta aventurilor si ii face pe eroii Tris (Shailene Woodley) si Four (Theo James) sa iasa din Chicago, explorand noi zone din incercatul univers distopic.

AVENTURI IN PATTAYA
Dupa ce au dat raspunsul la Marea mahmureala cu Babysitting, francezii se inspira din nou din giganticul succes al seriei americane si pornesc intr-o aventura in Pattaya, celebra statiune unde pana si cele mai ciudate fantezii iti pot fi indeplinite. Eroii sunt Franky si Krimo, doi tineri care vor sa-si ofere o vacanta exotica si reduc drastic costurile calatoriei inscriindu-l pe vecinul lor pitic, fara stirea lui, in campionatul mondial de box thailandez al piticilor. Evident, de toate planurile de acasa se va alege praful o data cu sosirea in Thailanda…

SON OF SAUL
Laureat cu Grand Prix-ul festivalul de la Cannes, Globul de Aur si Oscarul pentru Cel mai bun film, Son of Saul este categoric cea mai interesanta poveste de succes cinematografic din ultimul an. Filmul ni-l arata pe excelentul Geza Rohrig in rolul lui Saul, un evreu maghiar inchis in lagarul de la Auschwitz. Membru al Sonderkommando, grup de prizonier care primeste privilegii minore pentru cumplita munca de a cara cadavrele celor ucisi in camerele de gazare, Saul are parte de un soc atunci cand printre morti isi vede propriul fiu. Pentru erou, inmormantarea in rit iudaic a baiatului se transforma intr-o validare a umanitatii. Unul dintre cele mai puternice filme ale anului, notabil si pentru faptul ca actorul clujean Levente Molnar interpreteaza un rol principal.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro