Premiere cinematografice in saptamana 25 – 31 martie

Ecranele se vor zgudui in ritmul inclestarilor celor mai iubiti supereroi DC Comics, iar din calea lor par sa se fi dat multe premiere cu potential de public.
filme

Batman V Superman: Dawn of Justice

Este un film care nu mai are nevoie de nicio prezentare si, desi a polarizat reactiile publiculului si ale criticilor, cu siguranta se va transforma intr-unul din superhiturile anului.

loading...
Ce face filmul lui Zack Snyder este sa arunce manusa rivalilor de la Marvel: Zorii dreptatii contine samburii viitorului cinematografic DC Comics, aratandu-i in premiera pe Cyborg, The Flash si Aquaman si oferindu-i o rampa de lansare promitatoarei Wonder Woman. Filmul impresioneaza si cu anvergura rafuielii dintre cei doi supereroi titulari, Snyder nefacand rabat de la calitatea efectelor speciale, distragand atentia de la neajunsurile scenariului. Iti sugeram sa vezi Zorii dreptatii pe un ecran cat mai mare si in conditii cat mai bune.

Le dernier loup
Dupa batalia din Zorii dreptatii ai toate sansele sa-ti doresti o schimbare de ritm, iar aceasta poate fi oferita de sensibilul film al lui Annaud. Povestea unui student de la Beijing repartizat in 1967 in nesfarsita stepa mongola pentru a-i alfabetiza pe localnicii ocupati cu cresterea oilor si-a cailor, Ultimul lup reuseste nu doar sa fie o oda unui stil de viata atat de diferit de al nostru, ci si sa concentreze complexitatea legaturii dintre un om si un animal. Fascinatia mongolilor pentru inteligentii lupi de stepa il va molipsi pe eroul uman al filmului, iar salvarea unui pui de lup ii va schimba viata o data pentru totdeauna. Ultimul lup poate fi vazut si in format 3D.

Operasjon Arktis
Un film pentru copii care a fost inclus, cu mare succes, in programul EducaTIFF anul trecut la festivalul Transilvania, Operatiuna Arctic ne arata ce se intampla cand trei copii se ascund intr-un helicopter si, dupa ce acesta ajunge la destinatie, raman parasiti in mijlocul unei insule din nordul inghetat. Nimeni nu i-a vazut la bordul helicopterului, prin urmare nu exista vreo sansa ca cineva sa stie ca au ajuns pe insula. Copiii vor fi nevoiti sa-si puna ingeniozitatea la incercare, pentru ca nu au hrana si in curand vor intalni si animale salbatice. Aceasta productie scandinava care sugereaza ca nicio situatie nu e chiar fara iesire ar trebui vazuta de cat mai multi mici spectatori, pentru ca le ofera o alternativa la fatalismul nostru balcanic.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro