Premiere cinematografice in saptamana 8 – 14 aprilie

Inainte de probabil cel mai aglomerat weekend al anului (pe 15 aprilie avem parte de sapte premiere), doar doua filme ne imbie in racoarea cinematografelor. Numarul mic de posibilitati este compensat de calitatea acestor filme.
filme
10 Cloverfield Lane
Marea intrebare a saptamanii este daca Batman vs. Superman: Zorii dreptatii va reusi sa se mentina pe locul intai in topul incasarilor pentru al treilea weekend consecutiv.

loading...
Thrillerul produs de J.J. Abrams pare sa fie principalul concurent al supereroilor, aducand pe ecrane unul dintre cele mai mari mistere lansate de Hollywood in ultimul deceniu. Produs pe furis si ajuns in atentia publicului cu trailer nelinistitor, 10 Cloverfield Lane a fost intampinat cu o multime de cronici pozitive. Iti spunem doar premisa: Michelle, victima unui accident de masina, se trezeste din lesin intr-un buncar. I se spune ca, in urma unui atac chimic sau nuclear, suprafata pamantului este letala. Ce va face Michelle? Tagline-ul filmului, „Monstrii au multe fete”, adauga un nou strat misterului.

Eddie the Eagle
Este cel mai atasant film lansat in ultima la cinema. Povestea britanicului Eddie Edwards, gata de orice pentru a participa la o editie a Jocurilor Olimpice, reuseste sa inspire, sa amuze si sa emotioneze in egala masura. Dolofan, miop si neindemanatic, Eddie compenseaza lipsa aptitudinilor sportive cu o gigantica perseverenta si o inima pe masura. Eddie „Vulturul” este acel tip de film care te invata ca trebuie sa-ti urmezi visurile cu orice pret, indiferent de piedicile aruncate in cale de soarta sau de cei apropiati. Taron Egerton, in rolul lui Eddie, si Hugh Jackman, in cel al lui Peary, fost sportiv resemnat ca si-a distrus cariera din cauza lipsei de disciplina, au o chimie excelenta in film, reusind sa descrie perfect extraordinara inaltare a Vulturului.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro