Ea e considerata CEA MAI FRUMOASA FEMEIE DIN LUME! Cum arata la fata!

Daphne Joy stie ca fizicul sau ii atrage pe barbati ca un magnet si se imbraca pe masura. Ii place sa isi puna rotunjumile in evidenta purtand haine cat mai mulate. Vedeta nu a dezamagit nici la cea mai recenta aparitie in public, iar paparazzii au fotografiat-o din toate unghiurile.

Ea este considerata cea mai FRUMOASA femeie din lume! Celebrul rapper, Jason Derulo e unul dintre cei mai in voga artisti ai momentului.

Ii merge foarte bine si pe plan sentimental, presa de scandal scriind ca s-a cuplat cu una dintre cele mai hot femei din lume, Daphne Joy, fosta iubita a lui 50 Cent. Aceasta este de origine filipineza si este una dintre cele mai cautate vedete pe retelele de socializare.

loading...
Cei doi au fost surprinsi de paparazzi pe o plaja de fite din Miami. Prezenta lui Daphne Joy nu a putut trece neobservata pe plaja, toti barbatii admirind formele superbe ale iubitei lui Derulo.
Desi relatia lor nu a fost oficializata, presa mondena scrie ca cei doi s-au cuplat si sint un cuplu fericit.
Culmea este ca de curind a aparut si prima poza cu vedeta complet goala! Aceasta a fost postata din greseala insa cele citeva secunde in care a stat online au fost de ajuns pentru a fi raspindita pe net, devenind virala!


sursa: fanatik.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro