Premiere cinematografice in saptamana 10 – 16 iunie

Am putea spune ca e saptamana verde pe marile ecrane: in ambele premiere ale saptamanii verdele este la putere, chiar daca ne putem astepta ca diferenta de spectatori dintre cele doua noi titluri lansate sa fie la fel de mare ca cea dintre o broscuta si un… orc. Iata mai jos recomandarile noastre.
filme

WARCRAFT
Ar putea fi unul dintre marile hituri ale verii, chiar daca povestea fidela primului joc Warcraft este prea simpla si familiara pentru publicul deja obisnuit cu franciza Stapanul inelelor.

Blockbusterul lui Duncan Jones compenseaza cu o nemaipomenita desfasurare de forte si cu un admirabil efort de a-i face pe giganticii orci cat mai credibili pe marele ecran. Cand Draenor, tinutul orcilor, se transforma intr-un desert, vrajitorul Gul’dun isi convinge semenii ca numai cucerirea impaduritului taram al oamenilor, Azeroth, le poate garanta supravietuirea. Intre cele doua rase se va da o lupta pe cinste, care te-ar putea tine cu sufletul la gura pe durata celor doua ore.

RIBBIT
O animatie 3D pentru cei mai mici dintre spectatori, Oachi, printul din jungla are in centrul atentiei brotacul titular, caruia nu-i place nici apa si nici sa topaie. Convins ca locul sau nu este printre celelalte broscute, Oachi va incepe o nemaipomenita aventura pentru a-si afla adevarata identitate.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro