Premiere cinematografice in saptamana 17-23 iunie

Doua sequeluri si un film romanesc de debut ne asteapta weekend-ul acesta pe marile ecrane.
filme

NOW YOU SEE ME 2
In 2013, Now You See Me devenea un fenomen-surpriza in Romania, iar sequelul s-ar putea bucura si el de succes.

Actiunea are loc la un an dupa ce eroii magicieni interpretati de Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher si Dave Franco reuseau sa pacaleasca FBI-ul, iar de aceasta data eroii trebuie sa il infrunte pe Walter Marbry (Daniel Radcliffe), un magnat din industria tehnologica hotarat sa le distruga renumele. Singura sansa de scapare a eroilor este realizarea celui mai uimitor truc magic din toate timpurile. Vor reusi ei sa se ridice la inaltimea asteptarilor?

FINDING DORY
Este una dintre acele saptamani cand nu poti prevedea decat cu mare dificultate ce film se va clasa pe primul loc in box office. In cautarea lui Dory pare sa aiba atu-ul atractiei pentru generatii multiple, dar sa nu uitam ca Now You See Me: Jaful Perfect a fost vazut in 2013 de mai bine de 200.000 de romani. Adus pe ecrane in versiune dublata si subtitrata, Finding Dory reuseste sa compenseze familiarul povestii (pana la urma este vorba de o calatorie similara cu cea din primul film) si sa captiveze cu un amestec perfect de emotie, aventura si umor. Cand uituca Dory isi aduce ca prin minune aminte de parintii ei, eroina ei porneste intr-o calatorie plina de primejdii pentru a-i regasi. Pe langa atasantele personaje din primul film, sequelul ofera o intreaga menajerie de noi si colorati amici pentru Dory. Preferatul nostru? Morocanoasa caracatita Hank!

DUBLU
Un debut luminos si curat, Dublu (regia Catrinel Danaiata) ni-l arata pe Bogdan Dumitrache in rolul lui George, un arhitect aflat in plina criza existentiala. Creatorul unui proiect revolutionar ce ar putea aduce faima companiei de arhitectura, George este prins intr-o relatie sufocanta, iar presiunea deadline-ului proiectului il face sa se simta prizonier intr-o viata pe care nu stie daca si-o mai doreste. Cand o intalneste intr-un club pe Alina (Maria Dinulescu), o tanara plina de energie, George crede ca a gasit o poarta de evadare. Un film despre o generatie in deriva, care nu stie incotro se indreapta, in ciuda succeselor, Dublu este un debut mai mult decat onorabil, care construieste convingator contextul ce ii refuza lui George dreptul la fericire. Debutul international al lui Dublu va avea loc in competitia East of the West a festivalului de la Karlovy Vary.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro