Premiere cinematografice in saptamana 24-30 iunie

Un sfarsit de saptamana toropit de caldura, atat in ceea ce priveste termometrul, cat si oferta cinematografelor: doar doua filme se lanseaza pe marile ecrane, ambele fiind sequeluri sau prequeluri ale unor productii din 1996! Iata mai jos recomandarile noastre in ceea ce priveste premierele saptamanii.
filme

INDEPENDENCE DAY 2
Va reusi continuarea hitului din 1996 sa intre in clubul select al filmelor anului cu debut de peste 100.000 de spectatori? Deocamdata doar Deadpool, Batman vs. Superman: Zorii dreptatii si Warcraft.

Inceputul au reusit aceasta performanta, dar Ziua Independentei 2 are toate sansele sa li se alature. Desi parca este insailat din filme deja familiare si in scenariu rasar replici dubioase de genul „e 4 iulie, sa le aratam niste focuri de artificii”, sequelul are energie si se poate lauda cu efecte speciale spectaculoase. Faptul ca seamana extrem de mult ca abordare cu filmele din seria Transformers poate sa-i bucure pe unii spectatori si sa-i supere pe altii, dar cam la acelasi timp de entertainment trebuie sa te astepti.


Trei amintiri din tinerete

A primit premiul SACD la Cannes 2015, unde a fost selectat in sectiunea Quinzaine des Realisateurs, iar in primavara castiga premiul Cesar pentru Cea mai buna regie. Un favorit al criticilor, filmul lui Arnaud Desplechin a obtinut cinci stele din partea unor publicatii precum Positif, Les Inrockuptibles si Liberation. Regizorul scenarist se intoarce la personajele din Comment je me suis dispute… (ma vie sexuelle), succesul sau din 1996, si exploreaza experiente din adolescenta lui Paul si Esther. Mathieu Amalric interpreteaza versiunea adulta a lui Paul, reluandu-si rolul care ii aducea in 1997 un Cesar pentru Cel mai bun actor la debut.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro