Premiere cinematografice in saptamana 3 – 9 iunie

Un thriller financiar cu o distributie de exceptie nu schimba faptul ca aceasta este saptamana CGI pe marile ecrane din tara. Doua dintre cele trei filme noi aduse in cinematografe se bazeaza din plin pe efectele speciale create pe calculator. Iata mai jos recomandarile nostre.
filme

Money Monster
La doar cateva saptamani de la premiera sa in cadrul festivalului de la Cannes, thrillerul financiar Money Monster vine si pe ecranele din Romania, cu o distributie de exceptie si o premisa mai mult decat ofertanta.

Regizat de Jodie Fostar, filmul ni-l arata pe George Clooney in rolul lui Lee Gates, un guru al investitiilor la bursa si star al unei emisiuni financiare. Luat ostatic in timpul unei emisiuni in direct de un tanar investitor care a pierdut totul din cauza lui, Gates trebuie sa faca tot ce-i sta in putere pentru a ramane in viata, incercand in acelasi timp sa dezlege sumbrele ite ale jocurilor financiare care au dus la falimentarea investitorului. Giancarlo Esposito (Breaking Bad) si Caitriona Balfe (Outlander) joaca roluri secundare in film.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (2016)
Sequelul resuscitarii testoaselor din 2014, Out of the Shadows arunca noi provocari in calea celor patru eroi cu carapace. Pe langa infruntarea unui nou villain gata sa cucereasca lumea, Michelangelo, Donatello, Leonardo si Rafael au parte si de o tentatie extraordinara atunci cand un ser miraculos le-ar putea da infatisare umana. Pe langa testoase si prietena lor April (Megan Fox), filmul il mai are intr-un rol consistent pe Stephen Amell, actorul devenit celebru dupa interpretarea lui Green Arrow din serialul CW Arrow.

Warcraft: Inceputul
Prezentat inca de azi in avanpremiera, filmul lui Duncan Jones ar putea sa faca in sfarsit dreptate filmelor inspirate de jocuri video ultra-populare. Cronicile nu sunt cele mai elogioase, dar filmul a fost laudat pentru energia cu care aduce pe ecrane fantasticul univers creat de Blizzard Entertainment. Dupa ce campania de promovare a dezvaluit mai totul despre marea provocare a orcilor si a oamenilor de pe planeta Azeroth, filmul se bazeaza pe efecte speciale si imagini create pe calculator pentru a captiva publicul. Warcraft poate fi vazut si pe ecranul Imax.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro