O mai tii minte pe bomba-sexy de la ”Insula iubirii”? A filmat-o goala si a scos caseta pe piata!

Cu siguranta o mai tineti minte pe Andreea, o concurenta de la ”Insula iubirii”, si nu neaparat datorita prestatiei ei din emisiune, ci din cauza pozelor nud pe care le-a facut. Se pare ca tanara nu s-a rezumat doar la a poza dezbracata, ci a ”prestat” si in fata camerei video.

In timpul emisiunii, desi se ”dadea” sfanta, Andreea a demonstrat ca este capabila sa joace barbatii pe degete, pricepandu-se de minune la asta. La scurt timp dupa ce s-au terminat filmarile la ”Insula iubirii”, au aparut mai multe poze cu tanara in pozitii incendiare. A pozat goala si a aratat ce are ea mai bun. Se pare insa ca Andreea nu s-a limitat doar la a poza, ci s-a ”jucat” si cu camera video. Si asta pentru ca un barbat sustine ca a filmat-o pe bomba sexy in timp ce facea videochat pentru el, iar acum a scos caseta pe piata.

Mare lucru n-ar mai fi de aratat, zicem noi, si asta pentru ca Andreea a pozat deja goala pusca si a aratat ce poate. Insa, cine stie…Imagini cu ea goala au aparut anul trecut si pe un site de escorte din italia.

Recent, Andreea declara ca a primit inelul de logodna de la iubitul ei, cu care a participat la ”Insula iubirii”. Bomba sexy spunea ca are planuri mari cu acesta. Pe cand era doar o copila, parintii Andreei au divortat, iar fata a ramas cu mama ei, in Cluj-Napoca. La varsta de 9 ani a ajuns in Germania, acolo unde se stabilise tatal ei.

Tanara a tot “batut” strainatatea pana la 21 de ani, atunci cand s-a intors in Romania.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro