Premiere cinematografice in saptamana 1-8 octombrie

Ultimul weekend al lunii ne aduce in cinematografe doar trei premiere, dar acestea au toate sansele sa-i multumeasca pe fanii genurilor action si fantasy. Mai mult, weekend-ul ofera o intalnire si cu cel mai recent film al lui Pedro Almodovar, propunerea Spaniei la categoria Cel mai bun film strain la Oscar 2017. Iata mai jos recomandarile noastre.
filme

DEEPWATER HORIZON
In 2010, o explozie a sondei maritime Deepwater Horizon, ce fora dupa titei in largul Golfului Mexic, a provocat cel mai crunt dezastru ecologic din istoria Statelor Unite.

Filmul lui Peter Berg nu se concentreaza pe acest aspect al nefericitului eveniment, ci pe orele de dinaintea exploziei nimicitoare si pe eroismul muncitorilor de pe sonda, care se trezesc brusc intr-un pericol de moarte, cu slabe sanse sa primeasca ajutor din exterior. Exploram evenimentele cu ajutorul lui Mike Williams (Mark Wahlberg), unul dintre cei peste 100 de oameni de la bordul sondei. El va avea un rol important in salvarea unui numar cat mai mare din personajul sondei. John Malkovich, Kurt Russell si Kate Hudson au roluri importante in film, iar Gina Rodriguez, simpatica protagonista din serialul Jane the Virgin, are parte de primul rol principal intr-un film pentru marele ecran.

JULIETA
Al 20-lea film al lui Pedro Almodovar, lansat in competitia festivalului de la Cannes si ales sa reprezinte Spania la Oscar 2017, este inspirat din trei povestiri ale castigatoarei premiului Nobel Alice Munro.

loading...
In centrul atentiei este personajul titular, interpretat de Emma Suarez, si modul cum ea infrunta provocarile vietii. Julieta a avut parte de cateva episoade sumbre in trecut, cel mai dureros fiind faptul ca fiica ei, Antia, a abandonat-o cand a implinit 18 ani, fara nicio explicatie si fara nicio posibilitate de contact. In prezent, Julieta se gandeste sa plece din Spania, dar intalnirea cu o prietena din copilarie a fiicei ei, de la care afla ca Antia ar fi fericita mama a trei copii in Elvetia, devine un nou punct de cotitura in viata eroinei.

MISS PEREGRINE’S HOME FOR PECULIARS
Nu se putea gasi un regizor mai potrivit decat Tim Burton pentru a aduce pe marele ecran interesanta lume creata in romanul omonim al americanului Ransom Riggs. Regizorul foloseste o intreaga armata de creatori de efecte speciale pentru a spune povestea lui Jacob (Asa Butterfield), un adolescent ajuns la scoala pentru copii speciali a domnisoarei Peregrine (Eva Green). Un adapost pentru copii cu aptitudini care mai de care mai bizare, scoala va fi atacata de creaturi supranaturale, iar Jacob va fi nevoit sa ia masuri pentru ca noii sai prieteni sa scape cu bine dintr-o spectaculoasa confruntare dintre fortele binelui si ale raului.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro