Premiere cinematografice in saptamana 2-8 septembrie

Chiar daca este weekend-ul cu cel mai mic numar de premiere din septembrie, noile prezente din programul cinematografelor vor fi pe gustul celor mai mari categorii de public: familiile cu copii mai mici sau mai mari si tinerii.
filme

COLLIDE
Dupa ce l-am vazut in mai multe hituri recente, de la Warm Bodies si Mad Max: Fury Road la X-Men: Apocalypse, Nicholas Hoult incearca sa arate ca poate tine de unul singur pe umeri un film de actiune.

Actorul britanic este inconjurat de unele dintre cele mai celebre si promitatoare nume (Ben Kingsley, Anthony Hopkins, Felicity Jones) ale cinema-ului britanic pentru a spune povestea lui Casey, un fost infractor lasat de meserie care trebuie sa se intoarca de partea gresita a legii pentru a obtine banii necesari salvarii iubite sale (Felicity Jones, foarte asteptata in Rogue One: A Star Wars Story). O extraordinara urmarire cu masini si o revenire a lui Hopkins la un rol asemanator cu celebrul Hannibal Lecter se numara printre atuurile acestui film de actiune european.

THE BFG
Putini sunt cei mai pregatiti decat Steven Spielberg sa aduca pe ecrane o poveste care sa-i captiveze si inspire pe adulti si copii in egala masura.

loading...
Spielberg porneste de la cartea omonima a lui Roald Dahl, vanduta in zeci de milioane de exemplare in intreaga lume de la aparitia ei in 1982, pentru a spune o poveste despre prietenie, singuratate si despre faptul ca nu dimensiunile, ci inima si gandurile bune conteaza. Adus atat in versiune subtitrata cat si in versiune dublata, filmul ne arata cum Sophie, o mica orfana din Londra, este rapita de un urias si dusa pe taramul acestuia. Sophie va descoperi curand ca uriasul (Mark Rylance, din The Bridge of Spies) este unul prietenos, dar si ca ceilalti uriasi de-abia asteapta sa se infrupte cu carne de om, planuind sa atace taramul oamenilor. Este inceputul unei extraordinare aventuri pentru mica Sophie.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro