Premiere cinematografice in saptamana 9 – 15 decembrie

Oferta cinematografelor este completata de o comedie cu una dintre cele mai populare actrite in Romania, dar si cu un bizar joc al amintirilor lansat in februarie in selectia festivalului de la Berlin.
filme

Office Christmas Party
Jennifer Aniston o interpreteaza pe Carol, presedinta unei companii ce intampina probleme.

O solutie ar fi inchiderea sucursalei conduse de fratele ei, Clay (T.J. Miller), dar acesta ar putea avea o solutie cu totul neortodoxa: o mega-petrecere de Craciun ce ar putea impresiona un potential client, salvand astfel conturile, sucursala si angajatii ei. In jurul actorilor deja mentionati se invart Jason Bateman, Olivia Munn si Kate McKinnon, printre altii, iar abordarea „problemei” i-a facut pe critici sa compare dezmatul din premiera de vineri cu Marea mahmureala. In acelasi timp, multe cronici au atras atentia asupra previzibilului comediei si a faptului ca foloseste o reteta evidenta. Chiar si asa, pentru publicul larg aflat in prag de Sarbatori, Super party la birou ramane cea mai atractiva propunere pentru o seara la cinema in cuplu sau intre prieteni.

FRAGMENTAR/Remainder
Selectat in februarie la festivalul de la Berlin si inclus in iunie in competitia festivalului Transilvania, acest film de debut al lui Omer Fast a fost comparat cu Memento al lui Christopher Nolan pentru modul inspirat si original cum foloseste resursele memoriei.

loading...
In centrul atentiei este Tom (Tom Sturridge), un tanar care isi pierde memoria in urma unui accident. Cu trecutul transformat intr-o imensa pata neagra, tanarul isi foloseste colosala despagubire primita in urma accidentului pentru a-si provoca creierul sa recupereze amintirile pierdute, transformand aceasta initiativa intr-o adevarata obsesie.

Incarnate
Cand vine vorba de posedari, am recomanda mai degraba doua seriale lansate anul acesta, Outcast (cronica aici) si The Exorcist (cronica aici). Filmul lansat vineri in cinema porneste de la o premisa asemanatoare: o mama (Carice van Houten) descopera ca fiul ei (David Mazouz, pustiul care il interpreteaza pe Bruce Wayne la adolescenta in serialul Gotham) este posedat de un demon deosebit de periculos. Ca sa completam formula, salvatorul ar putea fi un fost oponent al acestui demon, doctorul si expertul in exorcism Seth Ember, interpretat de Aaron Eckhart. Cronicile nu s-au grabit sa laude rezultatul final, dar amatorii de horror si secvente tensionate i-ar putea da acestui film o sansa.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro