Premiere cinematografice in saptamana 27 ianuarie – 3 februarie

Este una dintre acele saptamani cand este foarte greu sa prezici filmul care va urca pe prima treapta in box office, competitorii cei mai vajnici fiind o drama lacrimogena cu patrupezi simpatici si cea mai noua realizare a mult-hulitului M. Night Shyamalan.

SPLIT
James McAvoy interpretand 20 si ceva de roluri in acelasi film? Oricand. Cea mai recenta productie a regizorului raspunzator de cele mai multe si consistente dezamagiri cinematografice din ultimele doua decenii? In sfarsit, sa-i mai dam o sansa si lui M. Night Shyamalan.

Split porneste de la rapirea a trei adolescente si de la dezvaluirea ca rapitorul sufera de „dedublarea” personalitatii. James McAvoy trece cu imensa usurinta de la o personalitate la alta, iar adolescentele incearca din rasputeri sa profite de caracteristicile fiecareia dintre acestea pentru a evada. Finalul filmului da apa la moara zvonurilor ca un succes timpuriu din cariera regizorului ar putea avea parte de un sequel.

THE FOUNDER
Scria un blogger ca dupa ce a vazut acest film s-a dus sa-si ia un meniu McDonald’s. Spectatorii mai integri ar putea avea o cu totul alta reactie (sa se duca la KFC, probabil) pentru ca dupa ce vezi The Founder iti vine sa nu mai mananci niciodata la celebrul lant de fastfood.

loading...
Si nu pentru ca filmul biografic al lui John Lee Hancock (care a mai facut Saving Mr. Banks si The Blind Side, ca sa amintim doar biopic-urile din cariera sa) ar dezvalui ororile culinare din celebrele meniuri, ci pentru ca arata modul mai mult decat dubios prin care McDonald’s s-a tranformat intr-o franciza globala. Pentru unii o adevarata lectie de business, pentru altii un exemplu crancen de capitalism hapsan, ambele aspecte sunt prezentate inspirat in acest film biografic care merge la sigur, fara sa incerce sa reinventeze genul.

A DOG’S PUROPSE
Dupa ce Doua lozuri a fost sabotat pe imdb, iata ca se poate mult, mult, mult mai rau: in urma unor acuzatii PETA, utilizatorii au votat pana au redus rating-ul filmului A Dog’s Purpose la 1,5. In prezent, din cauza acestui rating, A Dog’s Purpose este al 42-lea cel mai prost film din toate timpurile pe imdb. Evident, lucrurile nu stau chiar atat de rau, iar spectatorii din Romania au toate sansele sa ignore avertismentele criticilor („manipulator”, „siropos”) si sa isi doreasca sa vada acest film despre un caine (vocea lui Josh Gad) care trece prin mai multe existente, subliniind legaturile indestructibile ce se pot forma intre caini si stapanii lor. Batista obligatorie.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro