Premiere cinematografice in saptamana 6 – 12 ianuarie

Este weekend-ul cand tentatia de a discuta calitatea premierelor este umbrita de intrebarea daca romanii vor infrunta vremea neprietenoasa pentru o vizita la cinema. Cine stie, poate ca fanii unui celebru joc Ubisoft sau fanii lui Will Smith se vor imbraca gros si se vor aventura spre cinematografele tarii. Iata mai jos recomandarile noastre.

Assassin’s Creed
Michael Fassbender este foarte bine ales in rolul lui Cal Lynch, un condamnat la pedeapsa capitala atras in extraordinarul joc al unei organizatii de a controla intreaga lume.

Salvat de organizatie si obligat sa se conecteze la Animus, un dispozitiv revolutionar ce permite accesarea amintirilor stramosilor, Cal reviziteaza Spania anului 1492, cand Aguilar (Fassbender) lupta pe viata si pe moarte pentru a nu lasa un inestimabil artefact sa cada in mainile Inchizitiei. Intensitatea interpretarii lui Fassbender nu poate distrage atentia de la straniul interpretarii lui Marion Cotillard, iar spectaculosul secventelor de actiune compenseaza doar in parte faptul ca regizorul Justin Kurzel nu a reusit sa utilizeze cu maxima eficienta extraordinara mitologie a jocurilor. Oricum, filmul merita vazut la cinema.

Collateral Beauty
Impreuna, cinci dintre actorii din distributia acestui film au cumulat nu mai putin de 18 nominalizari la Oscar si doua statuete castigate.

loading...
In aceste conditii este de-a dreptul nefericita primirea extrem de rezervata a filmului (doar 12% cronici pozitive pe rottentomatoes.com). Smith il interpreteaza pe Howard, un advertiser de succes care devine extrem de retras dupa o tragedie. Prietenii sai vor sa-l ajute, dar Howard le ignora bunele intentii si-si petrece vremea scriind scrisori Timpului, Mortii si Dragostei. Spre imensa lui uimire, aceste scrisori vor primi un surprinzator raspuns…

Craiasa Zapezii 3
Dupa filmele din 2012 si 2015, rusii se reintorc pe taramuri animate cu acest sequel extrem de in ton cu vremea de afara. O revedem pe Gerda, care, impreuna cu prietenul ei Rollan, este lovita de vraja focului si a ghetii, ceea ce face ca Gerda sa poate ingheta orice, in timp ce Rollan poate produce foc din degete. Doar ca puterile le scapa curand de sub control, iar cei doi prieteni vor fi nevoiti sa se arunce intr-o fantastica aventura pentru a readuce echilibrul in tinutul trolilor.

Juste a Fin du Monde
Nascut in 1989, Xavier Dolan a debutat la 20 de ani si in ultimii opt ani a regizat nu mai putin de sase filme, castigand opt premii la diverse editii ale festivalului de la Cannes. Juste la fin du monde, recompensat cu Marele premiu al juriului la editia din acest an, reuneste cativa dintre cei mai celebri actori francezi ai momentului: Gaspard Ulliel, Vincent Cassel, Marion Cotillard si Lea Seydoux. Ulliel il interpreteaza pe Louis, un scriitor care sufera de o boala terminala. Dupa 12 ani de absenta, el se intoarce in sanul familiei pentru a-si anunta sfarsitul iminent, ceea ce provoaca o criza de proportii.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro