ANA MARIA BARNOSCHI a ajuns la cutit!

Ana Maria Barnoschi nu a mai avut rabdare si in urma cu doua luni a mers la medical esthetician sa isi mareasca sanii. Interventia chirurgicala a fost una reusita, vedeta s-a recuperate foarte repede si este foarte multumita de alegerea facuta.

Vedeta nu a avut dureri, a doua zi s-a externat, dar timp de doua luni nu a avut voie sa danseze si a fost nevoita sa poarte bustiera in toata aceasta perioada.

“Mi-am pus implanturi de 300 de mililitri fiecare. Nu sunt mari, avand in vedere ca inainte nu prea aveam piept deloc, sunt chiar decente”. Poate parea surprinzator pentru multi, fiindca o astfel de interventie este dificila, dar in cazul meu, lucrurile nu au stat deloc asa. M-am recuperat foarte repede si, spre mirarea mea, nu am avut dureri. Culmea, mi-am facut operatia si a doua zi am plecat de la clinica pe picioare, fara sa intampin probleme, m-am imbracat singurica, e adevarat si cu putin ajutor, fiindca nu aveam voie sa ridic mainile, si m-am dus acasa. A fost super, chiar neasteptat! Am avut colege care nu puteau sa mearga nici pana la toaleta, in schimb, eu, dupa ce am iesit din operatie, am plecat singura, dupa ce venisem tot singura la fata locului. Sunt un caz fericit! Va spun sincer, dupa patru zile, incepusem sa ma misc incontinuu prin casa, pentru ca nu aveam stare. Voiam sa fac ceva, sa ma apuc de curatenie, sa sterg praful, nu stiu, imi doream sa am activitate”, a declarat vedeta.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro