Maria Constantin face marele anunt despre sarcina.

Maria Constantin s-a decis: anul acesta vrea sa faca un copil cu Marcel Toader si spune ca deja a inceput sa lucreze la asta. Cantareata traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de sotul ei, si spune ca vrea sa-i daruiasca acestuia inca un urmas.

S-a tot speculat in ultimul timp ca Maria este insarcinata, insa blonda spune ca nu este cazul. Nu acum, desi si-ar fi dorit. ”Daca eram gravida, tipam de bucurie, spuneam la toata lumea.

Ce bucurie mai mare poate sa fie decat sa aduci pe lume un copil. Insa m-am decis! Anul acesta vrea sa fac un copil, este timpul si stiu ca acest lucru se va implini. Eu si Marcel lucram la asta si speram sa avem in curand vesti bune”, a declarat Maria Constantin. Blonda explica nu demult de ce nu a facut un copil cu Marcel Toader. ” Nu am putut pana acum sa fac copii cu Marcel, desi amandoi ne dorim foarte mult asta. Este dureros. Am avut anumite probleme medicale, asta este motivul”, spunea ea.
loading...
Artista are un copil dintr-o casnicie anterioara, iar recent fostul sot a acuzat-o ca isi neglijeaza baiatul. Replica blondei a venit imediat. ”Profita de notorietatea mea, m-am saturat de acest scandal. Maria Constantin e un brand de succes care vinde, iar el se foloseste de asta ca sa-si faca un nume. Vrea sa devina cunoscut pe spatele meu” declara Maria Constantin.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro