OANA ROMAN, mesaj emotionant pentru fetita ei la implinirea a trei anisori!

Ultima perioada a fost una destul de grea atat pentru Oana Roman, cat si pentru familia acesteia, dupa ce-au pierdut o fiinta draga, iar acum vedeta TV se afla in perioada de doliu.

Decesul matusii sale a afectat-o teribil pe Oana Roman. Sotia lui Marius Elisei si sora ei, Catinca, au avut grija de sora mamei sale, pana ce aceasta a inchis ochii si a fost inmormantata. Rodica-Lenuta Georgescu avea 79 de ani si suferea de cancer.

Insa, de parca aceste probleme nu erau de ajuns, micuta Isa are probleme grave de sanatate, iar Oana Roman a ajuns la capatul puterilor, rabufnind pe contul ei de Facebook.

Insa, soarele pare sa fi rasarit intr-un final si pe strada Oanei Roman, iar vedeta a postat pe contul ei de Facebook un mesaj emotionant pentru micuta Isabela, care astazi implineste trei anisori.

loading...
„LA MULTI ANI copil minunat! Esti minunea mea, esti tot ce am mai scump pe lume! Ti-a daruit Dumnezeu tot! Esti perfectiune, esti bunatate, esti gratie, esti inteligenta, cumintenie si bunatate. Esti iubire! Ne luminezi fiecare zi, si datorita tie am putere sa fac imposibilul! Sa ai viata lunga si frumoasa, sa fii sanatoasa si fericita, si sa ai noroc! Te iubesc infinit!”, a scris Oana Roman.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro