Premiere cinematografice in saptamana 10-17 februarie

Afla ce-i de vazut saptamana aceasta pe marile ecrane!

FIFTY SHADES DARKER
Cand un distribuitor de film alege sa nu organizeze o proiectie pentru presa de obicei e semn rau, care arata temerea distribuitorului ca reactiile criticilor nu vor flata premiera.

Poate ca jurnalistii din Romania nu au vazut filmul, dar cei din America l-au vazut, iar acestia nu au fost deloc amabili: concluzia Rottentomatoes este ca sequelul sufera din cauza lipsei chimiei, a atractiei si a tensiunii narative. Nici fanii nu s-au grabit sa laude premiera, doar 70% dintre spectatori declarand ca sunt satisfacuti de experienta. Dar sincronizarea cu Ziua Indragostitilor, popularitatea cartilor si a primului film (145.000 de spectatori doar in primul weekend in Romania) garanteaza un succes monstru pentru Cincizeci de umbre intunecate.

The Lego Batman Movie
Una din dovezile ca poti face film din orice, atata vreme cat ai un scenariu convingator, animatia Marea aventura Lego se lansa in 2014 si spunea o poveste inspirata de universul DC Comics, dar gazduita de o lume lego.

loading...
Succesul a fost urias (nu si in Romania, unde filmul a avut doar 77.000 de spectatori), iar seqelul Lego Batman: Filmul are toate sansele sa repete performanta, mai ales dupa o foarte buna primire din partea criticilor. In centrul atentiei este Batman, care ajunge sa fie implicat intr-o rafuiala cu Joker-ul, intr-un Gotham foarte colorat, dar deloc lipsit de provocari. Umorul si abordarea neviolenta recomanda filmul pentru intreaga familie.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro