Premiere cinematografice in saptamana 3-9 februarie

Oare cine va urca saptamana aceasta pe prima treapta in topul incasarilor? Zombii, pinguinii sau Matthew McConaughey? Vom vedea abia luni rezultatele, pana atunci iata recomandarile noastre.

GOLD
Uneori istoria are ca protagonisti niste trasniti anonimi, care, prin actiunile lor adesea involuntare, subliniaza ciudateniile timpurilor in care traim. Daca anul trecut am vazut War Dogs: Tipii cu Arme, acum a venit vremea lui Gold.

Aflam povestea lui Kenny Wells (Matthew McConaughey), un afacerist lipsit de succes a carui viata este data peste cap cand da peste un zacamant de aur in Indonesia. La inceput, Wells si partenerul sau geolog Michael Acosta (Edgar Ramirez) nu mai pot de bucurie, dar curand isi vor da seama ca vaca lor numai buna de muls starneste invidia diverselor entitati economice si nu numai, care vor si ele o parte din prada. O poveste inspirata din realitate care arata ca goana dupa aur nu se sfarseste intotdeauna cu buzunarele pline.

RESIDENT EVIL: THE FINAL CHAPTER
O franciza de o popularitate care noua ni s-a parut surprinzatoare cam de la a doua parte incoace, Resident Evil a fost o prezenta constanta pe marile ecrane timp de 15 ani. Despre ce e vorba in acest „capitol final”? Evident, o noua rafuiala intre Alice (Milla Jovovich) si corporatia Umbrella si armatele ei de zombi.

loading...
Sansa de a scapa o data pentru totdeauna de amenintare, cu ajutorul unui virus aeropurtat, o motiveaza pe Alice sa dea tot ce poate in acest punct culminant al francizei „de familie” (regizorul Paul W.S. Anderson este sotul lui Jovovich) care a incercat de fiecare data sa se reinventeze introducand noi creaturi de cosmar.

MA VIE DE COURGETTE
Dupa anuntarea nominalizarilor la Oscar, intr-un articol despre surprizele editiei, pomeneam de faptul ca Academia a ignorat animatiile de studio, adesea cu bugete si incasari gigantice, pentru a nominaliza productii mult mai originale. Una dintre ele este Viata mea de Dovlecel, o coproductie franco-elvetiana care a ajuns si pe lista scurta, de noua filme, a candidatilor pentru o nominalizare la Oscarul pentru Cel mai bun film strain. Povestea lui Dovlecel, un baietel orfan, a emotionat milioane de oameni de la lansarea sa in selectia festivalului de la Cannes.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro