I-au incalcat cea mai arzatoare dorinta! Fata de suflet a Ilenei Ciuculete a dezvaluit ce nu si-ar fi dorit niciodata artista

Codruta, fata de suflet a regretatei Ileana Ciuculete, a spus ca prietenii si apropiatii artistei i-au incalcat acesteia cea mai fierbinte dorinta. Tanara a spus ca regretata artista nu ar fi acceptat una ca asta nici in ruptul capului.

Codruta, fata de suflet a regretatei Ileana Ciuculete, a aparut la TV si a vorbit despre scandalul caruia i-a dat nastere dupa ce si-a atacat prietenii virtuali, care au acuzat-o ca a venit la inmormantarea artistei ca sa se faca remarcata.

Tanara a spus ca a deranjat-o extrem de mult faptul ca o parte dintre cei care au venit sa-i prezinte un ultim omagiu regretatei artiste i-au facut poze in sicriu, lucru cu care e sigura ca aceasta nu ar fi fost nicicand de acord.

„Ceea ce m-a deranjat este ca lumea venea si facea poze in sicriul doamnei Ileana si le-a postat pe Facebook. Eu cred ca doamne Ileana nu-si dorea acest lucru in vecii vecilor”, a spus Codruta, fiica de suflet a Ilenei Ciuculete.

loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro