Aurelian Temisan, marturisiri uimitoare: ”Simt cum ambii parinti imi trimit semne de Sus”

Aurelian Temisan se poate considera un barbat norocos, intrucat se bucura de o cariera infloritoare si de o familie frumoasa, insa fericirea lui este umbrita de lipsa parintilor, care s-au stins din viata.

S-a bucurat din plin de sprijinul lor, iar acum, cand parintii lui au trecut in nefiinta la un interval de doar un an de zile, acesta este coplesit de dor. Totusi, el sustine ca acestia ii trimit semne din Cer, in special tatal lui:

“De multe ori ma trezesc ca ma comport ca el, lucru care, inainte de a muri tata, eu nu faceam asta. Uneori ma surprind singur cu cate o reactie si imi dau seama si imi spun Aoleu, parca am fost Relu, nu am fost eu! Inainte nu faceam asa. Ma surprind pe mine uneori cand rad sau vorbesc ceva cu Dora si imi spun singur «parca a fost Relu cu mine cand am fost mic». Adica, este clar ca se intampla dincolo de noi unele lucruri.Simt cum ambii parinti imi trimit semne de Sus si sunt in preajma mea. Si asta nu este doar o inchipuire de a mea, pentru ca simt energii in jurul meu. Si in seara asta, la concert (n.r-spectacolul de luni, de la Teatrul National), am doua melodii care le sunt dedicate lor. Marea mea durere sufleteasca este ca nu am cum sa mai stau de vorba cu ei fizic. Ma bucur ca ii simt in toate locurile din jurul meu”, a mai povestit cantaretul, conform Click!
loading...
De asemenea, artistul s-a declarat mandru de relatia pe care o are cu sotia lui, care ii este alaturi de 22 de ani: “Vad ca viata de artist si cea de familie se inteleg destul de bine. Mai ales ca jumatatea mea, cu care sunt impreuna de 22 de ani, este tot artist. Se pare ca ne intelegem foarte bine pentru ca impartim si scena, si patul, avem proiecte impreuna, dar si separat”, a mai spus el.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro