Cui a lasat Ileana Ciuculete averea sa! Adevarul a iesit la iveala

Ileana Ciuculete s-a stins din viata, iar in urma ei a lasat multa durere celor ce au cunoscut-o, dar mai ales familiei. Vedeta a tinut foarte mult la sotul ei, Cornel Gales, de aceea nu l-a lasat de izbeliste, si-a impartit cum a stiut ea mai bine averea.

Cantareata de muzica populara a avut grija de viitorul sotului ei, astfel i-a trecut un apartament din Bucuresti pe numele lui, pentru ca nimeni sa nu se poata atinge de el, dar si cateva conturi cu cateva zeci de mii de euro. Mai mult, a ceut rudelor sa nu se lupte pentru restul mostenirii.

Astfel, rudele ei de sange si Cornel Gales urmeaza sa faca o succesiune, la notar, iar bunurile pe care le-a detinut Ileana Ciuculete urmeaza sa se imparta, in mod echitabil, sotul ei urmand sa primeasca o patrime din tot ceea ce a detinut ea.

Cornel Gales a promis ca va merge in fiecare zi la mormantul Ilenei Ciuculete cu un trandafir alb, floarea ei preferata, si s-a tinut de cuvant!

loading...
La o zi de la inmormantarea artistei, Cornel Gales s-a tinut de cuvant si a lasat un buchet de trandafiri albi. Cornel Gales nu i-a luat, pentru inmormantare, o coroana de flori Ilenei Ciuculete, ci un buchet de trandafiri, asa cum s-a scris. Motivul este unul incredibil: Cornel Gales nu poate accepta moartea femeii alaturi de care a stat peste 25 de ani, el sustinand ca Ileana Ciuculete este inca vie!

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro