Denisa Nechifor joaca ”in nocturna”, in rolul de amanta.

Denisa Nechifor e o femei cat se poate de frumoasa, nici nu mai incape indoiala, insa pana acum nu prea a avut noroc in dragoste. Lucrurile par sa se fi schimbat odata cu sosirea primaverii, iar paparazzi, au filmat-o pe satena cand a petrecut alaturi de-un „domn misterios“.

Fosta iubita a fotbalistului Adrian Cristea, alaturi de care are si-o fetita, pe nume Rania, a decis sa petreaca ca de „martisor“ alaturi de-o prietena. Destinatia finala a celor doua a fost localul „La Brasserie“, de pe soseaua Nordului, din Capitala, unde au ajuns, in noaptea de miercuri spre joi. Tot acolo a ales sa petreaca venirea primaverii si-un afacerist care i-a picat Denisei Nechifor cu tronc. Alaturi de acesta ar avea o relatie nu tocmai de azi, de ieri. In mod suprinzator, el a venit insotit tot de-un prieten. Ce-am omis sa va spunem este ca omul de afaceri e casatorit, iar pentru ca niciunul dintre ei sa nu dea de banuit, s-au afisat discret. Ba mai mult decat atat, au pus la cale o regie demna de film.

La un moment dat ambii si-au dat seama ca s-a facut destul de tarziu si au decis sa se indrepte usor spre casa. Totul se petrecea la ora 1:58, atunci cand mai intai a iesit din local Denisa Nechifor, alaturi de apropiata sa. In mana avea un buchet superb de flori.

La 2:00 fix, pe o alta usa a localului, a plecat si afaceristul insurat, indreptandu-se glont spre parcare, de unde si-a luat masina, un Mercedes S coupe. In tot timpul a vorbit la telefon. Ruta aleasa de catre cei doi a fost una asemanatoare, Denisa plecand pe jos, iar la un moment dat ei s-au intors in restaurantul „La Brasserie“. Respectand cu strictete scenariul pe care cel mai probabil il pusesera la punct inainte de aceasta intrevedere, fiecare s-a intors la companionul sau.

loading...
Totodata, in momentul in care au parasit pe bune localul din nordul Capitalei au plecat tot separat, Denisa demonstrand ca poate juca foarte bine rolul de amanta in nocturna.

Ex-iubita „printului“ Adrian Cristea are alaturi fotbalist o fetita superba, pe nume Rania. Dupa ce s-a despartit de acesta, satena nu a mai avut o relatie serioasa, etichetandu-se multa vreme drept o femeie si o mama singura. Cum in primii ani din viata Raniei, jucatorul nu a fost chiar un tatic prezent, lucrurile s-au schimbat. In momentul in care a decis sa se implice, toata lumea a crezut ca va fi vorba despre o impacare intre cei doi, la cat de apropiati erau. Doar ca, nu a fost sa fie, iar Denisa Nechifor a continuat sa isi pastreze statutul de femeie „single“.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro