Durerea URIASA pe care a dus-o in mormant Ileana Ciuculete!

Ileana Ciuculete a fost extrem de indragita de iubitorii muzicii populare, dar cu toate acestea au existat si persoane care au exclus-o din peisajul artistic. A fost cea mai mare durere a cantaretei, care nu s-a impacat niciodata cu ideea ca nu a fost difuzata pe postul national si nu i s-a organizat un spectacol aniversar.

Ileana Ciuculete a murit cu sufletul neimpacat! Desi era favorita posturilor private de televiziune, ea nu se afla in gratiile unora dintre producatorii emisiunilor de folclor de la TVR.

In urma cu cativa ani, Ileana Ciuculete povestea suparata ca realizatoarea TV Iuliana Tudor ar fi spus chiar intr-o emisiune ca are un motiv intemeiat pentru care nu dorea sa o aiba pe ea in emisiunea sa.

“In cadrul unei emisiuni in care a fost invitata alaturi de Benone Sinulescu, Iuliana Tudor a facut la adresa mea o afirmatie jignitoare, anume ca eu as fi o interpreta de muzica populara care, citez, „isi pune poalele-n cap”. Adica eu nu pot fi invitata in emisiunea ei de la TVR, spunea ea, pentru ca acolo vin numai solisti de muzica populara care au costume populare si atitudine impecabile.

Nu stiu la ce s-a referit. Eu am o fotografie pe un album de-al meu in care stau cu picioarele intr-un parau si in care, firesc, am partea de jos a costumului popular usor ridicata, nici pana la genunchi. Daca Iuliana Tudor considera ca astfel mi-am pus eu poalele-n cap, o anunt ca o voi da in judecata pentru insulta si prejudicii morale“, marturisea suparata foc, la acel moment, solista, intervievata de revista VIP.

loading...
Problemele cu postul national nu au fost singurele pe care le-a avut regretata artista. Surse din preajma ei sustin ca si alte persoane cu putere de decizie au nedreptatit-o de-a lungul anilor.

“Ileana era foarte suparata ca nu era difuzata deloc pe Radio Romania. Desi melodiile sale ajungeau la sufletul multor romani, realizatorii programelor de la acolo nu considerau ca interpreta merita sa i se acorde vreun spatiu intr-o emisie. In plus,Ciuculete mai avea un “of” mare! Nu concepea ca in atatia ani de cariera, nu i s-a organizat niciodata un spectacol aniversar, asa cum s-a intamplat cu alti solisti de top din generatia ei! A considerat acest lucru cea mai mare nedreptate din viata ei si a suferit foarte mult”, au dezvaluit prietenii cantaretei

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro