E INCREDIBIL! Au fost sute de coroane si flori aduse la capela unde a fost depus trupul ILENEI CIUCULETE, insa pana la cimitir ar fi disparut

Trecerea in nefiinta a interpretei de muzica populara, Ileana Ciuculete a rupt sufletul multor oameni, dar mai ales cel al familiei si apropiatilor. Toti colegii de breasla si nu numai, au venit la capataiul vedetei pentru a-si lua ramas bun si s-o priveasca pentru ultima oara.

Insa, peste negura care a acoperit sufletele celor care au iubit-o pe Ileana Ciuculete a venit si o veste incredibila: din sutele de coroane si flori aduse la biserica unde ii fusese depus trupul regretatei cantarete, o mare parte au „disparut” subit pe drumul spre cimitir, iar valoarea pagubei ar fi fost evaluata de floraresele din zona la aproximativ 10.000 de euro!

Inainte de a se termina slujba de la biserica, niste barbati cu o duba au venit si au inceput sa stranga florile si coroanele pentru a economisi timp si s-au indreptat spre cimitirul unde a fost inmormantata Ileana Ciuculete. Insa, nu doar acestia s-au ocupat de transport fiindca zeci de persoane dintre cele prezente s-au oferit sa ajute, carand florile, dar odata ajuns cortegiul funerar la destinatie, si-au dat toti cei prezenti seama ca un numar impresionant de coroane lipseau cu desavarsire!
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro