Inca un moment greu pentru vaduvul Ilenei Ciuculete. In casa nasilor, fara sotie!

In fiecare an, de Bunavestire, Cornel Gales si regretata artista mergeau cu plocon, la nasii lor de cununie. Astazi, este inca un moment greu pentru sotul Ilenei Ciuculete, dupa moartea artistei. Pentru prima oara, acesta isi va vizita singur parintii spirituali.

In urma cu un an, de Bunavestire, Ileana Ciuculete si Cornel Gales au petrecut alaturi de nasii lor de cununie.

Au stat pana spre dimineata, iar in urma cu doar cateva saptamani, acestia isi faceau din nou planuri pentru a petrece impreuna. Totul s-a naruit in doar cateva zile. O boala necrutatoare, descoperita prea tarziu, le-a luat-o de langa ei pe Ileana Ciuculete, si totul s-a schimbat. Astazi, sotul artistei, va respecta traditia, si va merge in casa parintilor lor spirituali, la doar cateva zile de la inmormantare Acolo unde ar fi trebuit ca impreuna cu artista, sa puna la punct ultimele date despre organizarea nuntii de argint. Acum, subiectul principal al discutiei va fi insa parastasul de 40 de zile.

”Noi il asteptam, a zis ca vine, dar nu stie sigur. Si-a mai revenit putin acum, asta e situatia, trebuie sa se obisnuiasca cu ideea ca nu o mai poate aduce inapoi”, a marturisit Doina Belu, nasa celor doi, pentru Libertatea.

loading...
Regretata artista si sotul sau au implinit 25 de ani de la casatorie, la sfarsitul lunii februarie. Nasa Ilenei Ciuculete a povestit, recent, ca cei doi au amanat nunta de argint tocmai pentru petrece dupa postul Pastelui.

”Pe data de 26 februarie, au implinit 25 de ani de la casatorie. Urma sa ne vedem pe 25, de Bunavestire, sa stabilim detaliile pentru nunta de argint. O amanasera pentru ca ea a avut concerte toata luna februarie, si ca sa nu fie in postul Pastelui. Acum, in locul nuntii de argint, va fi parastasul de 40 de zile”, ne marturisea, cu lacrimi in ochi, Doina Belu.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro