Mesajul lui FUEGO, dupa ce ILEANA CIUCULETE a murit

Vestea ca Ileana Ciuculete s-a stins din viata a indurerat pe multa lume, iar Fuego a tras astazi un semnal de alarma pentru artistii care se suprasolicita cu munca.

Fuego este trist din cauza ca Ileana Ciuculete a murit si a transmis un mesaj in care ii avertizeaza pe colegii lui de breasla cu privire la concertele numeroase pe care le sustin acestia.

„Mi-am dat seama ca absorbiti de nebunia vremurilor in care, ne place sau nu, traim, uitam de noi. Si nu la modul in care lucrurile simple au devenit uitate, ci in felul acela in care nu ne mai ocupam de sanatate, de suflet si de minte! Poate ca par deplasat, dar in lumina evenimentelor recente din lumea muzicala, pierderea fulgeratoare a Ilenei Ciuculete, a carei disparitie rapida o regret, am gasit o lectie pentru toti artistii – ne suprasolicitam la maxim, fara sa ne pese de sanatate, de un program corect ori de un stil de viata sanatos. Si eu fac la fel si dupa saptamani terifiante, nici nu mai intreb daca se merita. Si chiar daca balanta inclina, ajungi mai tarziu sa te intrebi, cu ce pret toate astea?”, a spus Fuego.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro