Premiere cinematografice in saptamana 17-23 martie

Readucerea pe ecrane a uneia dintre cele mai populare povesti Disney, cel mai recent film al lui Martin Scorsese si un thriller plin de urmariri si impuscaturi, iata oferta acestui weekend in ceea ce priveste premierele din cinematografe. Numarul mic de premiere este compensat de faptul de anvergura si ambitia acestora. Iata mai jos recomandarile noastre.

SILENCE
Cel mai recent film al lui Martin Scorsese exploreaza unul dintre cele mai sumbre episoade din istoria misionariatului crestin: acum 400 de ani, preotii europeni profita de comertul infloritor dintre Europa si Japonia si incep sa ii crestineze pe japonezi.

Asta pana cand liderii locali scot in afara legii crestinismul si incep ostracizarea crestinilor, indiferent de rasa. In acest context, doi misionari iezuiti (Andrew Garfield si Adam Driver) ajung in Japonia, incercand sa ofere alinare crestinilor vanati de elita samurailor. Cei doi au si un scop mai personal: gasirea mentorului lor (Liam Neeson), dat disparut. Provocarile misiunii vor ajunge sa provoace ganduri negre celor doi eroi, macinati de faptul ca tuturor rugilor lor, Dumnezeu raspunde cu o coplesitoare tacere.

BEAUTY AN THE BEAST
Stirea ca o anumita coalitie militeaza pentru interzicerea acestui film in Romania ar trebui sa ne amuze si sa ne sperie in egala masura. Din fericire, comisia de rating a CNC a dat acestei premiere exact rating-ul pe care il merita: Audienta generala.

loading...
La primul rol important dupa seria Harry Potter, Emma Watson o interpreteaza pe Belle, tanara care accepta sa ia locul tatalui ei, prizonier in castelul infricosatoarei Bestii (Dan Stevens), initiind astfel una dintre cele mai iubite povesti de dragoste din toate timpurile. Regizorul Bill Condon, celebru pentru productii care imbina muzica si scenografia elaborata nu a precupetit niciun cent pentru a ne oferi un adevarat spectacol vizual, de admirat inclusiv pe cele doua ecrane IMAX din tara.

SLEEPLESS
Amatorii de adrenalina ar putea aprecia acest action cu trei actori populari pe afis: Jamie Foxx, Michelle Monaghan si Dermot Mulroney. Foxx este Vincent, un politist a carui eficienta in lupta cu infractorii il transforma intr-o adevarata legenda. Ce nu stiu apropiatii sai este ca eroul are legaturi cu lumea interlopa, ceea ce il face tinta unei investigatii. In continuare stapan pe situatie, Vincent isi va vedea viata data peste cap atunci cand fiul sau este rapit de gangsteri: este momentul cand prioritatile sale se reordoneaza, barbatul fiind gata de orice pentru a-si recupera fiul.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro