Reactia MAGDEI CIUMAC, dupa ce a aflat ca ILEANA CIUCULETE s-a stins din viata!

Devenita cunoscuta dupa aparitiile dese in talkshow-ul lui Dan Diaconescu, Magda Ciumac a urmat o cariera in televiziune, fiind apoi prezentatoare la un post TV din Timisoara, iar din ultimele postari pe contul ei de Facebook, bruneta pare sa se axeze acum pe propria afacere.

Magda a fost la randul ei afectata de vestea ca Ileana Ciuculete a incetat din viata si a decis sa le impartaseasca prietenilor ei virtuali din sentimentele traite in acea clipa.

„De cel putin 4 luni, nu m-am mai uitat la televizor! Azi, urma ca dupa 10 ore de munca, ajungand acasa, sa-mi pregatesc copilul de somn, sa pregatesc totul… pentru ziua de maine! Avand televizoare in toata casa… eram in bucatarie cand, din senin, am deschis televizorul. A decedat Ileana Ciuculete scria pe un post… Am cunoscut femeia si omul minunat nu interpreta! Dupa cate am vazut, nu prea ma misca… NIMIC! Insa, moartea acestei doamne… m-a intristat nespus! Uite cum viata ne mai dovedeste inca odata ca numai moartea nu are solutie! Ramas bun, om minunat!”, este mesajul postat pe Magda Ciumac, pe contul ei de Facebook.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro