Sotul Ilenei Ciuculete, acuzat de primul barbat al acesteia ca a furat averea copiilor

Solista Ileana Ciuculete, care a incetat din viata la numai 64 de ani, s-ar rasuci in mormant daca ar sti ca apropiatii ei au inceput deja razboiul pe bani si pe case. Valeriu Sfetcu, primul barbat al cantaretei de muzica populara, il acuza pe Cornel Gales, sotul Ilenei, ca s-ar fi grabit sa vanda vila, dupa ce a aflat ca zilele ei sunt numarate.

Ileana Ciuculete a incetat din viata pe 14 martie, la scurt timp dupa ce a fost diagnosticata cu hepatita C, ciroza galopanta si metastaze osoase. A lasat in urma doi baieti, Mugurel (45 ani) si Cristian (43 ani), care au plans la capataiul ei, chiar daca relatiile dintre ei nu au fost dintotdeauna bune, dar si un sot indurerat, pe Cornel Gales, care a promis ca ii va duce zilnic, “zanutei” lui, cate un trandafir alb la mormant.

In timp ce intreaga familie se afla in stare de soc, iata ca fostul sot al artistei, Valeriu Sfetcu, si el interpret de muzica populara, sustine ca Gales ar fi vandut de urgenta vila familiei din zona 1 Mai, cu putin timp inainte de decesul interpretei: “Eu am spus dintotdeauna despre Cornel ca este un escroc. Sa-i lasam pe ei sa-si rezolve lucrurile, iar timpul va demonstra cine a avut dreptate si cine nu!”, a declarat Valeriu Sfetcu, pentru Click!

Barbatul nu se da batut pana cand adevarul nu va iesi la iveala: “Deci, daca s-a vandut casa inainte sa moara Ileana, asta inseamna ca Gales este un om necinstit, un om nesincer. A stiut mai de demult ca este bolnava de aceasta boala incurabila si atunci a luat masuri de precautie, a vandut casa pe motiv ca merge sa ii faca transplant de ficat, desi ala nu se face asa la o saptamana, doua-trei si atunci in conditiile date nu mai au ce face. Ileana nu putea sa se transforme intr-un om care sa nu aiba mila de copiii ei. Eu cred ca totul a fost regizat si totul a fost pus la cale numai de acest smecher”, a izbucnit Valeriu Sfetcu si la emisiunea “Agentia VIP”.

loading...
Acesta pare ca are habar despre toate bunurile Ilenei: “Una dintre case, a mai spus si doamna Merisoreanu, este pe numele lui Cornel, la Craiova. A existat si un apartament pe care l-am obtinut eu si Ileana in anul 1983, pe cand am fost impreuna angajati la Ansamblul Balcescu, situat langa Gara. Am inteles ca l-au vandut si pe acesta. Si a mai fost o garsoniera in Bucuresti, apoi si-au luat aceasta vila din zona 1 Mai”, a mai povestit Valeriu Sfetcu. Potrivit apropiatilor, Cornel ar fi vandut aceasta casa, unde au locuit multi ani, si ca s-ar fi inteles cu noul proprietar sa-i mai gazduiasca o vreme, intr-o camaruta, pana-si terminau de renovat un alt apartament. Primul sot al Ilenei a mai iesit la atac si in 2012, dupa ce baietii lor s-au plans la tv ca solista de muzica populara nu i-a ajutat cu nimic si ca in copilarie i-a abandonat la internat. Speriata atunci de scandalul public declansat, Ileana s-a impacat cu Cristi si cu Mugurel, celui din urma trecandu-i o casa pe numele lui. De precizat ca pe unul dintre imobilele artistei se bat acum in instanta Cornel Gales si Aurel, fratele Ilenei Ciuculete.

Ileana Ciuculete a avut trei casnicii. Prima data s-a casatorit la 16 ani cu Valeriu Sfetcu, alaturi de care a alcatuit un cuplu frumos si pe scena. La 19 ani a venit pe lume Mugurel, primul lor fiu, iar peste doi ani a dat viata celui de al doilea baiat al lor, Cristian.Mariajul lor a durat 12 ani, apoi Ileana si-a refacut viata cu alt barbat. Nici de data aceasta nu a mers. In anii ‘90, Ileana l-a cunoscut pe Cornel Gales, pe vremea aceea taximetrist. Un coleg il rugase sa-i tina locul si sa mearga sa o conduca pe artista unde avea nevoie in ziua aceea. S-au placut si de atunci au ramas impreuna. Cornel si Ileana s-au casatorit in martie 1992.

Mai mult pe click.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro