Veste buna pentru CHRISTIAN SABBAGH: la doar cateva ore de la cununie, sotia a adus-o pe lume pe fetita lor!

Cristian Sabbagh a devenit pentru a treia oara un barbat casatorit! Vedeta TV a spus ”Da” luni, in fata ofiterului de stare civila, alaturi de iubita sa, Iulia.

Sotii sunt acum in culmea fericirii dupa ce, la doar cateva ore distanta, a venit pe lume fetita lor. Anuntul a fost facut de bunul lor prieten, Madalin Ionescu.

„Asteptand-o pe iubita noastra, Petra ! Emotionat dupa ce am impartasit cu „nashul” Christian Sabbagh experienta nasterii superbei lui fetite, Anais! Sa fie sanatoasa si fericita! Are cine sa o apere! O noua floare in viata lui! Anais si Yasmine! Recompensa magica pentru un luptator innascut”, a scris Madalin Ionescu pe contul lui de Instagram, alaturi de o fotografie cu patutul pregatit pentru micuta Petra.

La scurt timp, si fericitul tatic a confirmat pe contul lui de Facebook: „S-au intamplat multe intr-o singura zi: mi-am casatorit parintii, l-am determinat pe tata sa nu renunte la meserie, cateva ore mai tarziu am aparut eu in aceasta lume. Ma numesc Anais, Anais Sabbagh!”, a scris Christian Sabbagh.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro